Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pupovac o izborima u HDZ-u:
Povratak na članak

'Nemamo interesa nikome davati podršku. Pratimo kakve stavove imaju pojedini kandidati'

Naglasio je kako je SDSS nezadovoljan provedbom operativnog plana Vlade za nacionalne manjine

Komentari 3

BO
Bogodol
07:31 14.02.2020.

Nije Milorad glup da se uizjašnjava, pa sadašnja situacija iz koje je upravljao sa Plenkovićevom vladom dovoljno pokazuje da nitko na zemaljskoj kugli nema takav uticaj na zbivanja u državi u kojoj živi. Nacionalnim manjinama (zna se koja najviše uzima) daje se 42 miliona kuna direktno, a indirektno još nekoliko puta, a kad se dade Hrvatima izvan Države Hrvatske 30-tk miliona onda su to veliki novci. Niti jedan Hrvat iz BiH (osim Komšića i par pojedinaca) nije izpalio metak na Hrvatsku Državu, a koliko metaka i mina su pupavčevi iztomišljenici uputili na Hrvatsku Državu i pobili djece, civila, vojnika i straca i uz to došli u situaciju da praktično vuku poteze iz prikrajka a Plenković odrađuje sve zahtieve. Zna Pupavac kada bi rekao da je za Plenkovića, a stvarno je da bi to naštetilo Plenkoviću i zato mudro šuti, nadam se da će i ovaj "nacinalni biznismen" biti vraćen u poziciju nacionalne manjine kao i u drugim zemljama i nisam za to da bude oštećen, ali jesam da ne upravlja sa Hrvatskom Državom.

VL
ER
EroK
23:36 13.02.2020.

U svezi sa nečovječnim izjavama i ponašanjem Beljaka, vjerujem PUPI bi trebao povući njegovo odlikovanje dato Beljaku. Beljak je uvreda svakom odlikovanju i ako Pupi drži do datog odlikovanja, mislim treba ga pod hito povući .

VL
ZI
zip123
23:23 13.02.2020.

Kod tebe je sve interes,to je javna tajna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.