Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Likvidacija Pukanića
Povratak na članak

Nema zločinačke organizacije pa nema ni krunskog svjedoka

Hrvoje Korša, branitelj R. Matanića, bio je dosta kritičan prema svom prethodniku, optuživši ga da je bio nestručan

Komentari 4

BU
bubby
07:50 05.02.2011.

Pa kakva zločinačka organizacija, ljudi kaj je vama? To su sve poduzetnici (doduše bez ijednog zaposlenog i s manje uplačenog poreza od običnog šljakera) i veliki domoljubi koji vole Hrvatsku do posljednje kune.

VL
ZA
zagorec1
10:10 05.02.2011.

Gospodo o cemu se ima tu raspravljat! takve kriminalce treba po kratkom postupku!

VL
MM
Mladen Miletić
00:04 05.02.2011.

Nema zločinačke organizacije pa nema ni krunskog svjedoka, hoče to vrijediti i kod Sanadera ili je tamo drugačije jel ima ili se prizna zločinačka organizacija kod zna se ?

VL
HA
Harpoon
23:11 05.02.2011.

Ovo vise lici na nekakovu drugorazrednu pokaznu vjezbu. Ne sumnjam u uvjezbanost nasih specijalaca, ali ovo sto su snimili, to se moze vidjeti u svakom selu na dan Sv.Florijana, dan vatrogasaca. Moja ocjena +2

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.