Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska izložba

Nema vremena za ulazak Hrvatske na EXPO 2015.

Expo 2015.
Foto: DPA/PIXSELL
12.04.2015.
u 20:55

- Opravdanja u vezi nesudjelovanja zvuče pomalo banalno i neprikladno - kazao je Aldo Di Biagio.

Nažalost nema više vremena za moguće uključenje Hrvatske među više od 140 zemalja sudionica Svjetske izložbe EXPO 2015. u Milanu koja će biti otvorena 1. svibnja, drži talijanski senator Aldo Di Biagio, koji je jedini hrvatski državljanin član talijanskog parlamenta u povijesti talijanske republike i predsjednik hrvatsko-talijanske parlamentarne udruge. Di Biagio je reagirao na večerašnji prilog hrvatske televizije Nova TV o EXPO-u. 

- Kao član Međuparlamentarne grupe prijateljstva Italija-Hrvatska, a na osobit način kao hrvatski državljanin, jako žalim zbog odsutnosti Hrvatske na velikoj svjetskoj manifestaciji Expo, Milano 2015, znakovitog naslova: Nutrire il Pianeta, Energia per la Vita (Hraniti planet, Energija za život). U pitanju je velika i neshvatljiva pogreška hrvatske Vlade, jer su upravo teme koje će obilježiti Expo, prioriteti i za Hrvatsku- izjavio nam je Di Biagio.

- Opravdanja u vezi nesudjelovanja zvuče pomalo banalno i neprikladno. Izjave zastupnika gosp. Jasena Mesića, su točne i dobro prihvaćene, ali na žalost mislim da više nema vremena da bi se popravilo što je učinjeno- kazao je Aldo Di Biagio. Dodao je ''da će se  odsustvo Hrvatske na Expo-u osjetiti''. 

>> MSC Krstarenja službeni sponzor EXPO sajma u Milanu 2015. godine 

>> Moj solarni trabant ima motor američke špijunske jedrilice

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
22:07 12.04.2015.

Pusićkin temeljito obavljeni posao podmukle orjunašice. Za svog burazera je namaknula, za dokumentaše, za antifašiste, za kojekakve komunističke ligaše, ma za sve što Hrvatsku vuče prema „regijonu“ . Je li ona ucijenjena, ili je posao u pitanju, morti negda i doznamo, na kakvom suđenju? Sprdačina neviđena!

NO
novalastavica
03:02 13.04.2015.

Hrvatskom vladaju njeni neprijatelji

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:30 12.04.2015.

jos jedna sramita vladajućih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije