Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.08.2023. u 10:12

Sada će se "izbrisani" napokon liječiti tamo gdje zarađuju, u zemljama svog životnog sna i željenog višeg standarda

Komentara 136

ZO
zoom
10:26 07.08.2023.

bravo, bravo, bravo-napokon! liječenje vani je skupo i masu toga obvezno osiguranje ne plaća pa su ti lukavci vani debelo zarađivali, a kad je trebalo napraviti MR, UZV, CT ili neku operaciju uzeli bi godišnji i sve to besplatno obavili u HR na teret svih nas koji radimo!!! Mi s plaćama od 1000 eur tako bismo plaćali besplatno liječenje onima koji vani zarađuju po 3000-4000 eura!

MR
MrkiMedo
10:32 07.08.2023.

Naravno da je to trebalo napraviti i prije. I ako je to bila politička odluka da ih se ne briše, onda je bila pogrešna. Ali je pogrešna i odluka da sve gastarbajtere, a ima ih više od milijun, koji veliki dio svog zarađenog novca šalju u Hrvatsku, gdje se taj novac troši i puni proračun kroz PDV, u Saboru predstavljaju tek 3 saborska zastupnika. O tome da im je gotovo onemogućeno glasovanje u inozemstvu, jer je moguće samo u diplomatskim predstvništvima uz mnoge komplikacije, da ne govorimo. Istovremeno "manjinci", kojih je daleko manje po broju, zastupa 8 saborskih zastupnika(!). Gdje je Ustavni sud? Zašto se ne oglasi o toj nepravdi?

Avatar slider
slider
11:00 07.08.2023.

liječenje u HR treba koristiti samo onaj tko radi i plaća doprinose u HR ili je to radio pa je sad u mirovini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije