Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FISCHER U GOSPIĆU
Povratak na članak

Nekad minirane površine koristit će se za ekološku poljoprivredu

Ličko-senjska županija broji još 151 četvorni kilometar minski sumnjiva područja

Komentari 4

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
22:06 01.12.2011.

A je li ratni gradonačelnik Vukovara dr.Voja Stanimirović štogod donirao za razminiranje, ipak su to njegove \'komšije\' posijale

VL
KL
klarakarlo
01:32 02.12.2011.

ne znam tko bi trebao ličane učiti o eko poljoprivredi, kao da na našim fakultetima postoji smjer eko, kada sam probala saznati kako da se kod sebe bavim eko uzgojom rekli su mi 20 adresa a od toga 4 su znale nešto reći, ostali ..... ništa, možda da su none žive bi nam znale reći, ali i njih bi inspekcije naučile o čemu su griješile, ali one koji hoće nešto znati i naučiti nema tko, nažalost

VL
TH
than
03:40 02.12.2011.

Cuj, ove, minirane... Pa kod nas ima i neminiranih povrsina na kojima vec 20 godina raste jedno veliko nista... Cuj, ekoloska, poljoprivreda. A tko ce to da kupuje ?!? Svi gledaju u EU kako ustedjeti svaki €, ali samo kodd nas ide prodaja magle.

VL
Avatar mliniški
mliniški
09:01 02.12.2011.

Europa je naivna kada daje gotovinu našim maherima za razminiranje, pa pola novca će uzeti maheri. Europa treba doći sa ekipom stručnjaka i mehanizacijom i sami razminirati, naravno uz pomoć naših izvođača razminiranja, ali nikako njima dati blagajnu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.