Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Vlaović:

Neka Vlada održi sjednicu u Brodu i osjeti smrad Rafinerije

davor vlaović
Patrik Macek/PIXSELL
24.11.2016.
u 17:31

Vlaović je sa saborske govornice dao punu podršku prosvjedu te pozvao i ministra financija da preusmjeri određena sredstva u proračunu na projekte u Slavoniji.

Moraju li Brođani umirati od zagađenja i nemaju li i oni pravo na čisti zrak kao i svi mi ostali? Rješenja se traže predugo, a tu su nam nadohvat ruke. Građani nemaju više vremena čekati, jer svakodnevna oboljenja uzimaju svoj danak - rekao je danas (četvrtak) saborski zastupnik Davor Vlaović (HSS) te predložio da se dio dobiti JANAF-a preusmjeri za liječenje oboljelih u Slavonskom Brodu.

- Treba točno vidjeti što uzrokuje oboljenja kako bi se sukladno tome mogle tražiti i odštete – poručio je Vlaović te pozvao Vladu da održi sjednicu u Slavonskom Brodu, po mogućnosti u jutarnjim satima na Korzu, kako bi osjetili smrad koji se svakodnevno osjeća.

Vlaović je sa saborske govornice dao punu podršku prosvjedu te pozvao i ministra financija da preusmjeri određena sredstva u proračunu na projekte u Slavoniji. 

>> Brođani traže da JANAF od profita osnuje zakladu za oboljelu djecu

Komentara 7

DU
Deleted user
18:31 24.11.2016.

Ovi na slici su izvan trenda, sad je glavna borba protiv salmonele.

Avatar NeNormalan
NeNormalan
20:29 24.11.2016.

Činjenica je da naša vlada nema zube, baš me zanima da mi krenemo dimiti po slovencima ili ne daj bože da uđemo sa nekakvom ogradicom metar na slovensku zemlju, zvonila bi ciela europa, tražile bi se sankcije, sazivalo vijeće sigurnosti i koristila sva druga raspoloživa sredstva. Ali valjda smo mi ko država osuđeni na to da nas vode ulizice i poltroni.

TR
tragurion1954
18:59 24.11.2016.

Postoje međunarodni sudovi za ovakve stvari. Tuzbe su jedino rješenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije