Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Neka pati koga smeta, Hrvatska je doprvak svijeta!

Za Dalićevu momčad navijali su i Thompsonovi, ali i fanovi svih drugih hrvatskih pjevača. Nitko stoga nema ekskluzivno pravo na uspjeh hrvatskih nogometaša

Komentari 11

Avatar majmunranko
majmunranko
22:18 18.07.2018.

Jel konačno dosta macanovske kontrole štete? Drugovi, već drugi puta u kratko vrijeme ste zasrali stvar na Trgu bana Jelačića, prvi put kad je bio prosvjed protiv istanbulske, drugi put sada. Djelujete kao likovi iz Balkanskog špijuna, eto Macan otvoreno izjavljuje da je spriječen državni udar gašenjem glazbe i mikrofona na dočeku, lik je potpuno lud, očito.

VL
Avatar southman
southman
08:05 19.07.2018.

Pa kakav je ovo tekst ?? 1998. su igrači tražili da im pjeva Severina na dočeku "Travu zelenu" i tko im je mogao uskratiti i neispuniti !? Dotičnu "pevaljku i povremeno glumicu u filmovima za odrasle" osobno niti jesam niti hoću ikada slušati ali me nije nimalo zasmetao njihov izbor ! Pa ljudi zaslužuju da im pjeva kog oni hoće ! Jel to nekom smeta poslije nacionalne himne najljepša domoljubna pjesma " Lijepa li si " ?? Ili mu u biti smeta hrvatsko domoljublje ??

VL
Avatar Django
Django
01:27 19.07.2018.

Moj svitu, jemali smo misec dan buru, to se dalo ositit po friškoj ariji i dobron raspoloženju pučanstva. A sad je došlo yugo i širi se smrad jerbo su sva xovna ponovo isplivala na površinu. Tribat će jope jedna dobra oluja da to pročisti. Ala, gren ća.

VL
ME
Merlin
00:29 19.07.2018.

dobro si ovo, kolega, upratio. sad ide kontrola štete na petstosedamdeset načina (samo prati medije, već imaš jezovito stupidnu kolumnu Đurđice Klancir na net.hr), a na direktno već najavljuju 'pad Dalića'...odnosno, pljuvačinu koja slijedi...ono danas heroj, sutra će ga vješatt jer se drznuo pohvalit Thompsona, itd.itd. sad ajmo ekipa, kokice u ruke, u fotelju i čekamo...vidim da je Josipović otvorio sezonu pljuckanja (po Kolindi) a sad će on i po thompsonu, ne mre ne uglazbit se sa svojim frendom Zuroffom...

VL
PR
prajdali100
08:41 19.07.2018.

Očajna kolumna- zbrda zdola.Pa jasno je da mnogima smeta USPJEH. Pogledajte članke iz plaćeničkog prosrpskog Indexa !!! Izvjesna Đurđica Klancir, u izrazito glupoj kolumni, drži predavanje Daliću ! Klauški uzima sebi za pravo učiti pameti predsjednicu Države.Alač u startu hoće minirati izgradnju Nacionalnog stadiona......Nije mi jasno kako te likove nije strah hodati ulicom !!!!!

VL
SO
Somelier
12:12 19.07.2018.

Orjuna i Jugoslaveni na raketni pogon. Ovi vatreni su djeca Oluje jer su tada rođeni i nikakovi komunisti i jugoviči ne će rastaviti Thompsona od vatrenih ili obratno. Svašta još ćeka naše srebrene od strane orjune ali oni će i to pretrpiti. Kada Čilić pobjeđuje on je Hrvat a kada gubi onda je Hercegovac. To nažalost čeka Dalića i njegove dečke.

VL
PR
prajdali100
08:43 19.07.2018.

Bilo bi logično poslije svega da Plenki otjera k vragu dvojac Macan- Dolenčić. Oni su dno dna.

VL
VE
verica2
11:06 19.07.2018.

Istina je da su za "Dalićevu momčad navijali Thompson ovi, ali i navijači svih drugih pjevača." Potpuna je, međutim, besmislica rečenica "Nitko stoga nema ekskluzivno pravo na hrvatske nogometaše i njihov ruski uspjeh." Naime, Thompson je bio u autobusu ssu s igračima i zapjevao na Trgu zato jer su ga igrači pozvali, a ne zbog toga što je on smatrao da na to ima pravo. Ne bi trebalo smetnuti s uma da Thompsonu nije zabranjeno javno nastupanje te da Ministarstvo kulture nema Popis podobnih pjevača.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.