Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Italiji
Povratak na članak

Neizvjesnost nakon jačanja protestnih stranaka i krajnje desnice

"Prvi put u Europi, pobjeđuju antiestablišmentske snage", navodi se u uredničkom komentaru u dnevniku La Stampa.

Komentari 14

FU
furest
10:01 05.03.2018.

pojam krajnje desnice u establiskim medijima znaci . stranke koje smiju samo statirati a nesmiju nikad doci na vlast a mediji odnosno oni koje stoje iza njih odlucuju tko je krajnja desnica a tko nije , tako da se sveve odlucuje prije izbora ,

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
09:47 05.03.2018.

Zašto VL angažira za dopisnika Silvija Tomaševića koji je potpuno promašio ishod izbora u svojim prognozama, pa sad VL mora prenositi Hina-in članak kao udarni? Umjesto Tomaševićevog autorskog članka.

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
09:50 05.03.2018.

Kolaps ljevice. Unutar koalicije desnog centra koja je prebacila 37%, Salvinijeva Sjeverna liga ima 18% nasuprot svega 13% Berlusconijeve Forza Italia. Kako to ikome ozbiljnome može biti iznenađenje?

VL
Avatar superhik74
superhik74
12:44 05.03.2018.

Ovo je novi izraz u neoliberalnoj paleti ispiranja mozga ( pobjeda "protesnih stranaka"). Da "protesnih stranaka". Ili slusas zapovjedi Sorosa i medjunarodne od nikoga ne izabrane ekipe kleptomana ili si "protesna stranka", "rasista", "ksenofob" i slicne izmisljotine s obzirom da je napad najbolja obrana. Neoliberalna kabala koja je mislila podjarmiti svijet gubi li gubi i postaje sve nervoznija i time pokazuje svoje pravo zlocesto diktatorsko lice. Bravo talijani, dosta je bilo neoliberalne pljacke.

VL
NI
Nikomah95
09:31 05.03.2018.

Jel' mi netko može objasniti pojam "krajnja desnica"?

VL
NI
Nikomah95
10:14 05.03.2018.

Ne razumijem kako se u svijetu u kojem su najveći zločini u ljudskoj povijesti počinjeni od lijeve orijentacije ( ateistički nacizam i komunizam), desno orijentirana mišljenja prezentiraju kao nešto loše.

VL
KA
KaraMarko
10:59 05.03.2018.

Makron nema sansu na slijedecim izborima u Francuskoj protiv La Pen... to im je donela muslimanija...ljudska prava i ostale zapadne budalastine

VL
SF
Sv Franjo
12:31 05.03.2018.

Zombi fašisti iznenađeni.Slom Briselskog Zombija!

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:06 05.03.2018.

italija je sinonim za političku nestabilnost, i ne znam čemu novinar unosi 'paniku'... vidim ja u čemu je problem, u medijima, koji su odreda svi lijevo liberalnih usmjerenja, pa im je javni novac ključan za opstanak, pa političara iz iste provincijencije. zar je sramotno tatu zvati tata, mamu mama? zar smo došli do toga da ćemo tekst himne mijenjati, jer eto tamo nekog može zasmetati što je zemlja 'djedovina', odmah je to muško! pa ako je svi tolko stalo do spolne ravnopravnosti u svemu, ajmo početi na ovim najnižim razinama, pa propišite već jednom da u dućanu ženskih radnika ne smije biti više od npr. 55%, ili pak da u javnoj upravi i poduzećima muškaraca ne smije biti manje od 45%, i da moraju imati barem 45% vodećih položaja. propišite da u niskogradnji na svaka tri bagera mora doći jedna ženska, 'strojarka'. propišite da u bolnicama medicinske sestre, ženske, smiju činiti najviše 55% zaposlenih. svi ste samo navalili na vodeće položaje. a italija, ko ih uopće i prati, 7 ekonomija svijeta, pojam mode i lijepih automobila, ukusne hrane, lijepih zgrada.... da, jako nas brine što će tamo berlusconi opet okretati leđa ovim ljevičarima iz eu-a i ismijavati ih.

VL
DU
Deleted user
14:42 05.03.2018.

Još jedna dezinformacija iz Italije. Ovo je napisao jedan od dva izvjestitelja-penzionera iz Rima.

VL
RO
rotšild
09:39 06.03.2018.

Eto nije pobijedio Renzi i maenstrim kriminalci pa su sada milioni poniženih i potlačenih populisti i ekstremisti. Jedini populisti i ekstremisti su plačenici kriminalaca europske masonske kaljuže, globalizacije i novog svjetskog poretka, plačenici neoliberalne fašističke ekonomije, kontrolori uma i govora. Sramite se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.