Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve službe na terenu
Povratak na članak

Neidentificirana tekućina curi iz zida u Splitu, radi se o opasnoj klorovodičnoj kiselini?

Međutim, vatrogasci su potvrdili da pod punom zaštitom ispumpavaju tekućinu iz uličnih šahtova budući da još uvijek nije poznato o kakvoj se tekućini radi, niti predstavlja li opasnost po ljude i okoliš.

Komentari 6

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
17:37 14.03.2021.

Neidentificirana tekućina je klorovodična kiselina?!?!? Kakva je identificirana sunce mu žarko?!?!?!

VL
AN
anton1
16:21 14.03.2021.

Crveno zelena koalicija ce izaci na ulicu i sve ocistiti. Naravno da nece. Samo su jaki na jeziku. Bio sam na vise akcija ciscenja divljih deponija, vjerujte ni jedan crveno zeleni. Samo se oglase kad se neko stablo rusi, kao da svijet propada, evo ih na prosvjedu

VL
ZS
zvonimir.super
16:53 14.03.2021.

Kako kiselina može izlaziti iz potpornog zida?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.