Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Kovač:
Povratak na članak

'Nedopustivo je da se glede BiH nametne britansko-njemačka inicijativa a da uloga RH nije puno snažnija'

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač i bivši ministar vanjskih poslova Mate Granić u emisiji Hrvatskog radija 'U mreži Prvog' govorili su o ulozi buduće predsjednice i sukreiranju vanjske politike

Komentari 8

K2
kritičar_2
09:22 13.01.2015.

Sve rečeno podržavam.Pusićku smijeniti i proterati u Obalu slonovače.

VL
Avatar comparator
comparator
09:26 13.01.2015.

Hrvatska vanjska iz onog viđenog nije definirana a konsens unutar političkih opcija nikad nije donesen kao u ostalom u svemu bitnome u Hrvatskoj i okolo nje. Nadam se bar nastojanju u tom pravcu te da se jednom za svagda zagarantira status Hrvata u Bosni i Hercegovini kao narodu .

VL
ET
etizop
11:34 13.01.2015.

zanimljivo je kako za našu vanjsku politiku postoji samo i jedino odnosni sa EU, SAD i BiH.... a što je sa ostalim svijetom? gjde je naprimjer Thailand, Vijetnam, Japan, Korea..... što je sa odnosom (političkim i ekonomskim) sa tim zemljama?

VL
DU
Deleted user
15:12 13.01.2015.

katolika u bosni ima taman za malo jacu manjinu ,sve je to pobjeglo u hrvacku ili njemacku.

VL
Avatar wratnik
wratnik
19:42 13.01.2015.

– Naš stav mora biti da svaka država koja želi biti članica EU mora ispuniti uvjete – rekao je Granić. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> taj Granic sve to dobro zna danas - tj. poslije 20.godinaprije 20.godina mu to sve nije palo na pamet......kolikoko je to sve danas ostvarivo u njegovim zamislima, toje vec druga sravar. A ako netko zeli biti clan EU....mora onda ta Unija sama odluciti dali je taj netko dostojan pripadnik toj marotoj marotoj zadruzi.

VL
Avatar d-ano
d-ano
10:59 13.01.2015.

Ineresno podrucije njemacke je poznato ,tko ga ne postuje postuje postace teroristicka drzava..zato pazite,,,,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.