Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
B.A.B.E ODGOVORILE MILANOVIĆU
Povratak na članak

'Nećemo trivijalizirati temu žrtava seksualnog nasilja koje služe samopromociji pojedincima'

Iz B.a.b.e. su to prokomentirale ocjenom da Milanović ponižava žrtve seksualnog nasilja te da nije educiran

Komentari 7

MK
mksdk
13:33 08.02.2021.

BABE bi htjele da za njih vrijedi princip: optužba = osuda. BABE nisu dovoljno inteligentne da razumiju kakve bi bile dugoročne posljedice po same žene kada bi se prihvatio taj princip.

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
13:32 08.02.2021.

Interesantno kak o tim "zlostavljanjima" stalno govore osobe na koje se baš nikome ne bi "uspravio". A i platile bi samo da ih netko milo ... pogleda.

VL
MK
MKinkognito60
14:02 08.02.2021.

U jednoj emisiji u živo na HRT 1 bije gost Sanja Sarnavka, tema je bilo nasilje svih oblika fizičko i psihičko, bili su otvoreni telefoni, jedan poziv je bio zanimljiv, pozvao je jedan muškarac. Muškarac je pokušao objasniti kako nasilje nije nužno samo muškarac prema ženi nego može biti i obratno. Sanja Sarnavka ga je zaista na grub, bezobziran čak i bezobrazan način zaustavila i optužila kako je šovinistički nastrojen. Ali nešto iz djelovanja udruge, muž koji je dolazio sa posla u odredjeno vrijeme počeo je kasniti od 15 minuta do pola sata, pravdao je kašnjenje radovima na cesti po kojoj mora doći. Žena koja je bila na porodiljskom, je to redovito prigovarala muž se pravdao ali jedan dan je odlučio ne reagirati na prigovore i samo je šutio. Gospođa supruga je pokupila dvoje male dijece i na udrugu, gdje su utvrdili psihičko zlostavljanje i išla je prijava sa prijavom je nastalo još puno problema za muža, čak je i na sudu završio. E sad me zanima kakva je vjerodostojnost te udruge B.A.B.E kad ne mogu zdravorazumski ocijeniti ono što je zlostavljanje. On koji je šutio i nije se čak ni svađao bio je zlostvljač, ona koja ga je neopravdano napadala, optuživala za nevjeru i još hrpu drugih nečednih stvari pa je žrtva jer on ne reagira na njene prigovore. Danas je postalo moderno prijavljivati razne vrste nasilja osobito sexualne konotacije. Svako propitivanje o istinitosti se dočekuje na nož. Motiv prijava može biti vrlo nezgodan i lažan ali i to podupiru B.A.B.E.

VL
DI
Diesel
13:27 08.02.2021.

Nisu sve zrtve, neka na tome zaradjuju.

VL
DU
Deleted user
14:03 08.02.2021.

nevjerojatno koliko je gorčine u tim babetinama iz tig udruga koje buče protiv muškaraca.izgleda da su fasovale svega i svačega sa svojim muškarcima,nisu otpustile svu tu gorčinu pa i dalje prosipaju žuč kad god im se da prostor.inače,ja sam za to da se svim udrugama ukine novac iz proračuna,svima bez razlike,jer se barem 99 posto njih osniva upravo zbog tog proračunskog novca.pogledajte samo sindikaliste,laprdaju svakakve bedastoće bez veze sa stvarnošću i okolnostima,samo da bi ostali na plaćici od dvadesetak tisuće.te raznorazne babetine nemaju puno manje,a borba za prava zlostavljanih žena je samo prilika za život bez rada.koja od njih ima ozbiljan posal?

VL
CR
CROLINDA
14:39 08.02.2021.

babe su levičarke i brane samo levičarke

VL
CR
CROLINDA
14:43 08.02.2021.

nisu im muškarci krivi što su muškobanjaste

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.