Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Neće smijeniti županicu, ali mogu ukinuti županiju

Iako je na kraju čak i premijer primijetio da "ovo više nisu jaja ni vreće s grahom ili što već", nego ozbiljne optužbe, županica i dalje može mirno spavati.

Komentari 6

K1
krilnik_11
12:15 05.02.2014.

Drugu josipoviću rejting može povećati samo odluka da se povlači s mjesta predsjednika države i iskrena isprika hrvatima. Neka prodaje demagogiju svom mlađem sekretaru,drugu zoki a ne nama.

VL
Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
17:10 05.02.2014.

Kuma je izgleda nedodirljiva.A vjerojatno se puno njih i boji izbaciti je iz sedla jer tko zna tko joj sve duguje uslugu.

VL
AM
ameris
12:37 05.02.2014.

Mr. "ZAMPemporion",ili ti čovjek dječačkog lica ! No Hrvati su uvidjeli tko se skriva iza te baby face.Koliko samo sotona ima maski ! Vidimo ovih dana sotonu sa maskom "žene kobile " ! Čekamo samo da se pojavi Bufo Bufo (žaba krastača) pa da konačno poljubimo svoje prinčeve !

VL
DU
Deleted user
14:20 05.02.2014.

Zar je i VL poceo kampanju za Josipovica? Ako je challenger ionako letio onda se pravednik morao sjesti u njega a ne izazvati dodatne troskove leteci sa Croatia Airlinesom!!!! KOme vi preodajete muda za bubrege???

VL
GU
gustirna
16:18 05.02.2014.

ma kava smjena.smjenili bi je oni da se preko nje i sami nisu okoristili.pa sto mislite da je onaj audi baio za nju.kao da nije sef partije stao u njezinu obranu .zato partijski dorh ne 'dejstvuje'.da se ne razgoliti crvena mafija, ili da parafraziram jovanceta 'zlocinacka organizacija'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.