Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka vladi

'Neće me slomiti Remetinec' kazao je u zadnjem intervjuu

'unutrasnja, 19.11.2003.- ZAGREB -otv dom- izbori 2003.- suceljavanje - ivo sanader   - snimio Patrik Macek'
'Patrik Macek'
11.12.2010.
u 11:55

Ivo Sanader lociran je prema signalu mobitela preko kojeg je davao izjavu novinaru Slobodne Dalmacije

Slobodna Dalmacija objavila je razgovor s Ivom Sanaderom koji je vođen telefonom još dok je bio u bijegu. Nedugo potom zaustavljen je na autocesti, a austrijska policija locirala ga je baš preko signala mobitela.
'Ne pada mi napamet da se branim šutnjom, od progona Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa branit ću se istinom' prenosi Slobodna riječi 'bjegunca Sanadera'.
Prije uhićenja se očito pomirio sa skorašnjom sudbinom i poručio da ga 'Nitko pa ni Remetinec neće slomiti'.

Ključne riječi

Komentara 27

OB
-obrisani-
14:58 11.12.2010.

Evo vec stizu prva ljubavna pisma na njegovu zatvorsku adresu. Lijep, mlad momak, imucan, a u zadnje vrijeme osamljen. Koliko zena ce mu samo poslati njihovo donje rublje. Zene vole politicare i lopove pa i kada su oni u zatvoru.

OB
-obrisani-
20:39 11.12.2010.

Ivo majstore, Ivo majstore, Ivo majstore, Bože čuvaj Hrvatsku i tebe, Bože čuvaj tvoje peneze, Bože čuvaj domoljubno hendikepirane.... Pozdravljaju te: UDRUŽENI NAVIJAČI SLOVENSKE REPKE I UDRUGE ZA SAČUVANJE PIRANSKOG ZALJEVA U SLOVENSKOM VLASNIŠTVU

KU
kukuriku
15:49 11.12.2010.

..splicó,...deder nefantaziraj,..pa svi drzavnici svita, vode pòslove u Interesu-drzáve.., i normalno da podpisuju,..a to cá su ispod njih-Nesposobni...\"to je drugi par pastoli\"...(i budi Originalan,..nabrajas´-gluposti)..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije