Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakir Izetbegović:
Povratak na članak

Neće malobrojni borci iz BiH ugroziti mir u svijetu, ali mogli bi drugi, kudikamo brojniji radikali

Bošnjački član Predsjedništva BiH govori o opasnosti od islamskih radikala, odnosima u BiH i uspostavljanju vlasti nakon izbora

Komentari 20

Avatar jebb
jebb
19:38 13.01.2015.

Ta bagra su za njega "borci"!? Ne trebas vise ni jednu Bakire, sve si rekao.

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
20:13 13.01.2015.

E moj jadni Bakire, nisi ti nikakav faktor, ti si jedno veliko ništa. Nisi u stanju ni Bošnjacima Kosova da omogućiš dolazak u BiH u posjet rodbini. Tikve sadiš sa vragom veslajući amo vamo. Umjesto da se jasno odrediš prema Hrvatskoj i Hrvatima. Jednog dana ćeš se pokajati zbog antikosovske i antihrvatske politike.

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
06:33 14.01.2015.

Bakir Izetbegovic je clan muslimanske brace, nasljedijo od oca. nama je vrlo dobro poznato tko su muslimanska braca.

VL
DI
Diosiario
22:02 13.01.2015.

U srednjoj Bosni i kod Konjica radikalni islamisti još uvijek ubijaju Hrvate povratnike.

VL
Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
10:02 14.01.2015.

Bahatost koja je proizašla iz protekcije UNa i NATOa će se uskoro rasplinuti skupa sa zaštitom..... Bakire doista ste usra..li fenjer, jedini saveznici Bošnjacima su bili Hrvati, a sada vas ne podnose jer se prema njima odnosite kao Srbi prema svima u Jugi!!! Sramota i žalosno! Mene je osobno strah da će vas opet njegovati srbi i ostatak svijeta preko haubica i pušaka...... srbi samo čekaju zeleno svijetlo.....

VL
NI
ninja72
05:46 14.01.2015.

Samo ti pjevaj ,dok imas iza sebe takove, svaka pjesma ima kraj..

VL
MA
Maxi73
23:00 13.01.2015.

Dobro da je ovaj Alijin sinovac ( mafiozi) uopce znao da izdzi jedan intervju i obznani svoje misljenje. Kod njega je princip onaj stari ( kao kod tate mu): Do podne ovako, od podne onako.

VL
CA
cadjo
01:11 14.01.2015.

Ee Bakire Bakire , da su kojim slucajem Hrvati ili Srbi u pitanju zvonio bi ti na sva zvona o tome ! Voli on mudze kao i babo mu pokojni. Problem je sto ja necu da budem iste nacionalnosti kaokao tvoji mudzahedini . BAKIRE. Napunili ste Bosnu s tim zlom !

VL
MI
MitsubishiTurbo
10:49 14.01.2015.

te ,,,kako on kaze....borce,,,za cijeli svijet su ,,,umobolnici,,,ali za njega su borci,,,pa naravno kad ih je on i poslao,,,pa njegov tata je cas bio na strani srba cas na strani hrvata,,,ovja,,ne zaostaje za taticom koji je htio..da bosna bude islamska zemlja sto naravno ona to nikada nece biti,,,uzalud im nada,,,a i danas i po bosni i po svijetu bosanci,,muslimani,,govore za srbe i hrvate,,,ako im ne pase u bosni neka idu,,,ne shvacajuci da je to zemlja i hrvata i srba ko0ji su vijekovima tamo zivjeli rodili se itd itd,,,isto tako,,i srbi ihrvati mogu reci za muslimane ako im ne odgovara nekja idu svojoj braci muslimanima u siriju odnsono isilu kome i salju te umobolnike iz bosne,,cast åpostenim muslimanima i pravim vijernicima izvinjavam se ako sam ih uvrijedio ali za ove i ovakve kazem da su umobolnici a i oni koji ih podrzavaju su u potpunosti isti a za ovog malog aliju nema puno sta da se kaze cijeli svijet zna tko je on,,,niti ga tko voli a jos manje cijeni ,,,,osim naravno kriminalaca i umobolnika,,

VL
OD
oltar domovine
20:28 14.01.2015.

otac bakirov je napisao muslimansku deklaraciju za suverenu multietnicku bosnu hehe e moj bakire procitali su oni koji su trebali i tvog oca i tebe samo su vas tako navlacili da se otkrijete tko ste ...a sad neka vam je alah u pomoci!

VL
MK
mkkyani
07:58 17.10.2017.

Bolje je doticnom gospodinu da se pobrine za narod za koji odgovara pred Bogom. Jer ocito da ne pripada nikakvoj religiji dobra mira i tako dalje. Samo vuk u janjecoj kozi eto tko je i sto je kao i njegova gospodja koja sa prezimenom pokusava potlaciti i najiskusnije i priznatije lijecnike bolnickog klinickog centra u Sarajevu....prodane duse...ljudi rade i 30 godina provode pred ozracivanjem i bore se za ljudske zivote a gospodja je uzela kemijsku i prekrizila samo prije nego je dosla za upravnicu centra odredjene ljude koji joj nisu podobni. E moj Boze neka dodje tvoja pravda i milost na sve nas.

VL
Avatar d-ano
d-ano
22:12 13.01.2015.

sad,,,,cim vidim bosanca sa sjekirom znacu ..sto misli,,,

VL
DU
Deleted user
19:50 13.01.2015.

Krenuo Jozo s propagandom kao nekad Šagolj ali nisu ti ovo Jozo devedesete situacija je drugačija ti bi sad trebao smirivati ako imaš pameti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.