Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa zbog parkinga

Nećak raspalio strica, pa mu ovaj sasuo sprej u oči

pucnjava, policija (1)
Dragutin Šantoši/Pixsell
24.05.2011.
u 15:37

Stariji je član jedne vodičke obitelji teže, a mlađi lakše ozlijeđen. Protiv 50-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda iz nehaja

VODICE – Stric i nećak iz Vodica jučer su se potukli radi parkiranja u vodičkoj Ulici Ante Grgureva Kukure, pri čemu je stariji član obitelji teže, a mlađi lakše ozlijeđen. Naime, kako kažu u policiji, 50-godišnji nećak i 66-godišnji stric međusobno su se verbalno, a potom i fizički sukobili zbog nesporazuma oko parkiranja. Kako kažu, tada je nećak udario strica koji je pao na tlo, a onda se pridigao i nećaku u oči ispraznio sprej koji mu se zatekao pri ruci.

– Protiv 50-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda iz nehaja na štetu 66-godišnjaka, dok će protiv 66-godišnjaka Prekršajnom sudu u Šibeniku biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji – službeno su priopćili iz šibenske policije.

 

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:18 24.05.2011.

ma sve u duhu dolaska pape volimo se i poštujmo a strica raspali

OB
-obrisani-
06:22 25.05.2011.

Smrt stricu! Od kud njemu pravo da se brani! Kazniti strica samo stoga.

MA
majel
19:50 26.05.2011.

Ni slučajno se branit! Više će ti zdravlje otići od suđenja zbog samoobrane nego od mogućih batina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije