Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjeko ivanišević

Nećak Duje iz Velog mista HDZ-ov kandidat za gradonačelnika

Vjeko Ivanišević (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
11.01.2013.
u 12:14

Vjeko Ivanišević na predstavljanju kandidature Splitu obećao otvoren um, uvažavanje i toleranciju

– Nudim konsolidaciju, struku, dobru volju, toleranciju i strpljenje. Rat je veliko zlo, ali iza njega dolazi razdoblje velikog smiraja. Ovo je novo doba. Najavljujem potpunu transparentnost u radu. Gradski vijećnici imat će širinu otvorena uma, puno uvažavanje i toleranciju. Ajme onom tko ne zna čuti argument druge strane! U mom mandatu ni jedna politička opcija neće napuštati sjednicu – rekao je arhitekt Vjekoslav Ivanišević, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita predstavljajući se u petak u stranačkim prostorijama. 

Najjače snage splitskog HDZ-a Petar Škorić, Ante Sanader, Duje Marasović, Domagoj Maroević, Branimir Lukšić, bivši trener Hajduka Ante Miše, Rade Perković i brojni njihovi prijatelji, poput bivšeg gradonačelnika Ivana Škarića (HSLS-ovca koji je bio u koaliciji s HDZ-om), došli su mu dati potporu i iskazati jedinstvo. Petar Škorić upoznao je nazočne s težačkim korijenima Ivaniševića, čiji je stric Vjekoslav, po kojemu je dobio ime, legendarni Duje iz Velog mista, praški student i jedan od osnivača Hajduka.

– Vjeko Ivanišević cijeli je život za Split radio i Split gradio. Potječe iz hrvatske, narodnjačke i HSS-ovske obitelji. Pošten je čovjek koji poznaje dušu ovoga grada – hvalio je svog kandidata predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić koji je potvrdio da žele kampanju u tolerantnoj atmosferi. Pozvao je na suradnju sve narodnjačke i demokršćanske stranke, ali je rekao kako "u ovom trenutku" nema govora o koaliciji s Kerumovim HGS-om. Ivanišević nije želio govoriti o protukandidatima.

– Ljude ne poznajem. Uvjeren sam da i oni nude najbolje što mogu, to ću učiniti i ja. Neću graditi strategiju u odnosu prema njima. Imam svoj put – poručio je Vjekoslav Ivanišević.

>>HDZ-ov kandidat za Split junak iz školske lektire

Komentara 3

TO
tomokaro
12:29 11.01.2013.

Nažalost već je Velo misto sudjelovalo u politici HDZ-a. Neuspješno

MK
MKGRA
12:53 11.01.2013.

konačno pravi čovijek za gradonačelnika Splita splićanin

EX
excaliburhr
15:40 13.01.2013.

Odličan kandidat,. Od svih drugih kandidata ovaj mi se čini jedini kompetentan! HDZ ovim mudrim potezom osvaja srca svih splićana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije