Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel s Jaruna

"Ne želimo da se Ivanovu ubojici progleda kroz prste"

Ivan Mamić
Anto Magzan/PIXSELL
06.03.2011.
u 21:09

“Još uvijek su nam srca tuge puna, u miru počiva legenda Jaruna...” - prvi je to stih pjesme posvećene Ivanu Mamiću

“Još uvijek su nam srca tuge puna, u miru počiva legenda Jaruna...” Prvi je to stih pjesme posvećene Ivanu Mamiću (18), za čije se ubojstvo sumnjiči policajac Siniša Šoštarić (41). Jarunski reper Halter pjesmu planira dovršiti za koji tjedan. Ovisi o školi, kaže jučer ispred crkve sv. Mati Slobode. Okupilo se ondje 30-ak Mamićevih prijatelja koji poručuju kako zahtijevaju maksimalnu kaznu za ubojicu.

Boje se, kažu, da će se Šoštariću “progledati kroz prste” jer nosi uniformu. Uniformu koja bi trebala čuvati red i mir, smatraju ova djeca ogorčena ubojstvom mladića s kojim ih je većina dijelila osnovnoškolske klupe.

Ogorčeni su i napisima koji Mamića prikazuju kao problematičnu osobu. – To je laž kojom se pokušava umanjiti tragedija. Kao što je laž i da je Ivan te večeri bio u većem društvu. S njim je bio samo jedan prijatelj. Njemu je najteže. Isključio je mobitel, ne izlazi iz stana. Zanijemio je – kažu Mamićevi prijatelji.

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar million
million
22:58 06.03.2011.

koliko zale za prijateljom , a svima kes do usiju , vazno je da ispadnu face na slici ! Sramota !!!

FE
febo
08:34 07.03.2011.

I još nešto.... , nisam baš previše siguran u iskreno prijateljstvo osoba sa slike sa pokojnim Ivanom... , najme velikoj većini je osmijeh od uha do uha.... , a tako se ne žali za prijateljem !!!!!!!!!

OB
-obrisani-
21:50 06.03.2011.

vama nije problem što je nenaoružani mladić ubijen s leđa i 9 metaka? vama je problem ubijeni klinac? vi koji tako mislite vi ste imbecili !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije