Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel s Jaruna
Povratak na članak

Ne želimo da se Ivanovu ubojici progleda kroz prste

- Za njega tražimo maksimalnu kaznu, složni su prijatelji ubijenog mladića koji su se u nedjelju okupili na misi u crkvi sv. Mati slobode na Jarunu

Komentari 7

BU
burgos0308
15:30 06.03.2011.

Prijatelju čuvaj se , jer će te svakako pokušati eliminirati kao krunskog svjedoka .

VL
ZP
zg_pro_zg
21:45 06.03.2011.

je, evo prica se po gradu da ga nindže traže

VL
BO
boomerang83
07:36 07.03.2011.

Buduči da je policajac dao prisegu na akademiji, ne može biti ništa drugo osim maksimalne kazne a ne da mu se zvanje uzme kao olakotna okolnost. Po tome se razlikuju od ostalih: imaju privilegije a kad se ogriješe o zakon treba ih kazniti dva puta večom kaznom od normalnih građana!

VL
LI
liliZG
13:23 07.03.2011.

.........boomerang83........ jesi ti naivan, naravno da će mu naći olakotne okolnosti, jedna od njih će biti , puno djece i jedno teško bolesno, i tak će se izvući..............samo problem je u tome kaj na djecu nije mislio kad je krenuo u lov na klinca i upucao ga.

VL
TI
tintilinic100
09:00 08.03.2011.

Ja mislim da kao prvo treba sagledati činjenice. Koliko sam čitao mislim da je ovaj dečko bio malo problematičan, mislim da je udario policajca, mislim da je mislio da mu ovaj ništa ne smije i ne može nažao napraviti. Mislim da je pogriješio u procjeni.. mislim da je radi nedoličnog ponašanja na drugom svijetu. da, mislim da neće dobiti maximalnu kaznu, mislim da će biti pušten i osudjen uvjetno. Mislim da trebate djecu učiti da se kulturno ponašaju, a ne da provociraju i bahate se pred službenim osobama. Previše mislim, ali mislim da akcija izaziva reakciju. Ako nema radnje 1 tada nema niti radnje 2. Razmislite malo pa ćete vidjeti da bez provokacije nečete nigdje dobiti po nosu.

VL
CI
ciro
18:53 09.03.2011.

MISLIŠ I ZNAŠ Jedno veliko GOvno.

VL
OB
-obrisani-
14:56 10.03.2011.

za ovog okrutnog ubicu nema olakotnih okolnosti jer je sve napravio sa predomišljanjen a ka tome još je i policajac ,vjerujem da je bio siguran kako ga neće otkriti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.