Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRAVILA
Povratak na članak

Ne vraćaju se javni ovršitelji, bankrote će voditi - odvjetnici

Ministar Bošnjaković jučer se sastao s predsjednicom Blokiranih Miriam Kervatin, razgovarali su o ovršnom i Zakonu o stečaju potrošača.

Komentari 16

LI
liskovaca
09:49 21.04.2018.

ovo nije nikakvo riješenje!

VL
BL
bljak007
09:45 21.04.2018.

Nije g.... već d...

VL
BA
baegnian1
10:03 21.04.2018.

Ista stvar samo se drukčije zove. Treba ukinuti blokade računa, jer blokirati račun bi se smjelo samo nekom kriminalcu i to sudski dokazanom.

VL
MO
mohm
10:05 21.04.2018.

riješenje je...vratite kredite , koje ste podizali iz raznoraznih razloga, do zadnje !!! lipe.....ako niste u stanju...prodajte !!!

VL
MO
mohm
10:26 21.04.2018.

ovo je još jedan dokaz kako smo mi nacija licemjera !!.......... Dižemo kredite, vozimo jurilice, kupujemo mobitele od cca 5000 kn s mjesečnim dodatnim troškovima cca 600-700 knm idemo na večere, očekujemo da naše troškove netko drugi podmiruje (po mogučnostisti javnim nvcem svih nas iz proračuna). ..........NE !!!!

VL
MO
mohm
10:19 21.04.2018.

Domoljubi podržavaju HDZ i ovakav ovršni zakon.............. Tu nema dileme.............. Domoljubu je normalno da se njegovog sunarodnjaka izbaci ko psa na ulicu zbog nekog dugovanja .............. To je ta ljubav prema domovini i narodu koju nam je u amanet ostavio veliki Franjo Tuđman.

VL
HA
haloo
10:13 21.04.2018.

sistem se bazira na poreznoj presiji i lihvarskom ovrsnom zakonu. tako je u svakoj zemlji u kojoj vlada kapital i razlika je samo u stepenu lihvarenja. hr je ocito stepen lihvarenja previsok.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:37 21.04.2018.

Ministarski Apostol Dražen vodi domicilne dvonožne papkare, kao i njegovi prethodnici, žedne preko vode. Promjene koje se predlažu u ovršnom zakonu su kao sveta vodica, ne pomažu niti škode ovršenicima (jer gore po njih ne biti ne može). Naši vjerodomoljubni dužnosnici ugodno smješteni u rektumima transatlanskih gazda, ne mogu ništa bitno mjenjati u "šajlokovskom" ovršnom zakonu, jer bi bili izbačeni (isprdnuti) iz svojih ugodnih i unosnih obivališta, a na čiji miris su se već navikli i dišu ga punim plućima. Medjutim ja ne mogu razumjeti domicilne dvonožne papkare, koji se stalno nešto bune, iako za to nemaju razloga. Kada ostanu bez krova nad glavom imaju modro hrvatsko Nebo, pod kojim mogu uživati prateći izobilje vjerodomoljubnih igara, a pri čemu zabrave i na svoj kruh nasušni. Igleda da su svi ginuli za svoju slobodnu i neovisnu državu, očekujući da će u ovoj teći med i mlijeko na zemlji, a pečene patke padati sa Neba. Takvi benefiti su rezervirani za naše osloboditelje i državostvoritelje i njihove dične potomke, dok ostali dvonožni papkari se trebaju zadovoljiti žvakanjem strnokosa, šumskih plodova i delicija iz kontejneera, te praćenjem vjerodomoljubnih igara.

VL
HA
haloo
10:27 21.04.2018.

ne pise ovrsni zakon na ugovoru o kreditu. ne pise na ugovoru o kreditu ,osim kamate, da cu morat vratiti pare nekakvoj agenciji ili fini ili javnom biljezniku. i to sto si napisao nije odgovor na moj odgovor. opet kazem da se gradjanin lihvari od strane privatnih firmi i drzave koja servisira krupni kapital.

VL
HA
haloo
10:27 21.04.2018.

ne pise ovrsni zakon na ugovoru o kreditu. ne pise na ugovoru o kreditu ,osim kamate, da cu morat vratiti pare nekakvoj agenciji ili fini ili javnom biljezniku. i to sto si napisao nije odgovor na moj odgovor. opet kazem da se gradjanin lihvari od strane privatnih firmi i drzave koja servisira krupni kapital.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.