Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Ne treba Zdravku, odvjetnik, njemu treba egzorcist!

Shvatio je Zdravko da ima posla s Đavlom i da ga progone u znaku 666, pa ga je Dule Savić prebacio malo južnije preko Rio Grandea, daleko od šerifa iz Osijeka

Komentari 5

AL
alf
11:29 09.06.2018.

Kako moze referendum biti neustavan. Ustav drzave se mjenja voljom naroda a ne kao u Hrvatskoj voljom ulizica u Saboru. U Ustav bi trebalo uvesti tocku da se ustav moze mjenjati samo putem referenduma, tako je u vecini u demokraciji. Zakon moze donijeti vlada ali Ustav samo narod na referendumu. Kako Hrvatsku jos vode komunjare, nisto novo, oni su Ustav kao i kod zlocinca Tite.

VL
ST
stopostohrvat.
08:34 10.06.2018.

ukrao si 120000000 mil kuna. Sakrio si kod fam jos sigurno pola od toga. pijes vina na Jahti po 10000 Eura. razbacujes se tudjim ukradenim milionima i ti i vase supruge. mogli smo 5 Bolnica u Hrvatskon opre it Radioloskim uredjajima CT MRT da pomognemo nasoj djeci i ljudima u linecenju teski bolest. ti nosis na ruci zlatni Rolex od 49 Tisuca Eura ili 300 000 Kuna. treba vas sve pozatvarat i to do zivota. sve koji su s tobom krali od nasih ljudi naseg naroda. cak i one Nogometase koni ce ubrzo prestavljat nam drzavu na svijetskom prvenstvu, i oni isto ka i tinista bolji nisu. da su bolji ne bi radili to sto su radili. sram te bilo djubre jedno , treba te depirtovat u KP Zenica i nedozvolit da se ikad vise vratis u Zagreb i Hrvatsku nasu. sramu jedan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.