Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISSY JE NESTALA!

Ne tražite od ovog čovjeka da vam napravi plakat za nestalu mačku

Missing Missy
David Thorne
25.06.2010.
u 15:31

Da bi pronašla svoju odlutalu mačku Missy, tajnica Shannon Walkley obratila se dizajneru Davidu Thorneu da joj napravi obavijest o nestalom ljubimcu koju će ona fotokopirati. A onda...

Vlasnicima mačaka nikad nije lako kad im ljubimci "stave rep na leđa" i odlutaju nekamo; poznat je slučaj konceptualne umjetnice Tracy Emin, kojoj su plakat s obaviješću o nestaloj mački kolekcionari umjetnina skidali s kvartovskih ograda i rasvjetnih stupova, jer su mislili da je u pitanju opet neki njezin umjetnički projekt, a ne banalna i svakodnevna obavijest o stvarno nestaloj mački. A na još gori problem naišla je Shannon Walkley, koja je pomislila da će joj plakat biti najučinkovitiji ako se obrati za pomoć svom poznaniku, dizajneru Davidu Thorneu.

Na Shannoninu nesreću, ispostavilo se da dotični dizajner blago rečeno nije ljubitelj mačaka, i posao za nju shvatio je kao priliku za iživljavanje nad naručiocem kakvu većina dizajnera jedva čeka. U jednom od najblažih prijedloga (vidi gore), plakat o nestaloj Missy izgledao je kao plakat za hollywoodski blockbuster, a bilo je i gorih prijedloga; ako ih želite vidjeti, pogledajte njihovu cjelokupnu e-mail prepisku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije