Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ne smijemo zaboraviti žrtve korone kad bude pronađeno cjepivo

Iz kaosa Crne smrti rodila se renesansa, iz pepela niknuo zametak novog humanizma koji će promijeniti cijelo čovječanstvo. Može li i ovo zlo biti za neko dobro?

Komentari 5

PV
prcko.vita
17:50 26.03.2020.

Treba zamoliti Kineze da promjene malo navike u ishrani, polusirovi šišmiši i zmije i druge zvjerke bi trebalo prekinuti konzumirati, jer eto virus lako skoči na čovjeka i onda imamo problem. Ima i drugih načina pripreme hrane koja je sigurnija.

VL
Avatar darkkati
darkkati
16:13 26.03.2020.

Lijek je u molitvi Gospine krunice.

VL
DU
Deleted user
09:25 27.03.2020.

Kao sto smo zaboravili svakogodisnje zrtve gripe?

VL
ED
edgar2
16:01 26.03.2020.

Da nismo činili ništa ovaj virus ima potencijal da se proširi na 50-70% populacije. To je lako izračunati! Gripa je danas endemska bolest što znači da ako smo bolesni nećemo zaraziti više od 1 osobe...I sad da ne nižem dalje! Nisu valjda poludjeli u Kini, Europi ili USA (da ne spominjem druge) da uništavaju svoje ekonomije zbog nečeg što je bezvezna prehlada?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.