Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskrsni broj

Ne propustite veliki trobroj Večernjeg lista

Uskrs
29.03.2018.
u 18:25

U subotu 30. ožujka pripremili smo vam pravu poslasticu – čekaju vas uskrsni prilog, Obzor i Dom i vrt, a za stripoljupce i omiljena Strip revija

Uskrs je pred vratima, a Večernji list pripremio vam je za subotu 30. ožujka opširno štivo da biste se pripremili za Uskrs, ali i da biste se dobro odmorili.

U uskrsnom prilogu čitajte o svjedočanstvima ljudi koji su se nakon smrti vratili u život. Doznat ćete i gdje se čuvaju relikvije Kristove muke i smrti, a u dnevniku Darka Pavičića pronaći ćete informacije o pripremi za Uskrs.

U najrelevantnijem političkom prilogu – Obzoru čeka vas ekskluzivni intervju sa Sebastianom Kurzom, austrijskim saveznim kancelarom, u kojem naglašava da dugoročan mir u Europi možemo imati samo s Rusijom, a ne bez nje. Čitajte i reportažu naših novinara iz Petrovaradina u kojem su posjetili rodnu kuću bana Jelačića.

Za samo 5 kuna uz trobroj ne propustite i Strip reviju Večernjeg lista u kojem vas očekuje strip koji je pobijedio na prošlogodišnjem natječaju po zadanome scenariju – Jaglenac i Rutvica. Osim ovog, očekuje vas i mnogo drugih stripova koje iskusni stripoljupci sigurno neće propustiti!

Sretan Uskrs uz kvalitetno štivo želi vam vaš Večernji list!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
19:54 29.03.2018.

Da mi je znat ko im preveo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije