Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVIO FLOYDOVU SMRT
Povratak na članak

Ne prestaju problemi za policajca: Nakon optužnice dobio još jedan udarac

- Večeras sam razgovarao s Kellie Chauvin i njenom obitelji. Rastresena je zbog smrti gospodina Floyda i njezine misli su uz ožalošćenu obitelj i sve koji proživljavaju ovu tragediju. Podnijela je zahtjev za razvod braka - izjavio je njezin odvjetnik

Komentari 10

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
13:03 30.05.2020.

Ameri svuda po svijetu prodaju kakicu o tzv. slobodama i tzv. pravima. Kod kuće govna trpaju pod tepih. Zato su i doživjeli bumeranga u vidu masovnih demonstracija i nemira.

VL
MA
marijaqwer
12:26 30.05.2020.

Američki izvoznici ljudskih prava, demokracije i slobode mogu malo raditi i za domaće potrebe.

VL
MA
marijaqwer
12:26 30.05.2020.

Američki izvoznici ljudskih prava, demokracije i slobode mogu malo raditi i za domaće potrebe..

VL
PP
Poznavatelj Prilika
08:06 31.05.2020.

pa nije istina da ga je usmrtio koljenom, nalaz obdukcije jasno pokazuje da je uzrok smrti srčani incident (udar) a policajac je osumljičen i optužen za kazneno djelo usmrćenja (slučajna smrt) dok bi da ga terete za ubojstvo bio "murder in first degree" kako se u američkom pravosuđu zove ubojstvo. Hoćete li ispraviti tekst?

VL
SO
Sotona
20:22 30.05.2020.

Zašto je njegova žena se tko brzo spontano odlučila na razvod , Zato jer je vidjela da on opet testira koliko dugo joj može slijedeći put klečati na vratu a da ne rikne .,.. Kratko rečeno shvatila da je sada sada idealna šansa prilika da se spasi dok je zarobljen zakonom zatvorom i trenutno ne opasan pa da eventualno ima šansu da se spasi od nasilnika i manijaka ! ?predpostavljam ..

VL
DU
Deleted user
13:38 30.05.2020.

A pazi clanaka, kako se vecernji zabrinuo za crnca u americi pa bombardira. a u biti 99% hrvata a i svijeta zaboli kita.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.