Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HZZO:
Povratak na članak

Ne nasjedajte prevarantima, lažno se predstavljaju kao djelatnici Klinike Ostojić

Klinika Ostojić u Krapini ne postoji i nije ugovorna ustanova HZZO-a

Komentari 9

DU
Deleted user
12:32 02.05.2016.

Plaćamo USKOK-e, PNUSKOK-e, MUP, razne inspekcije - pa netko treba reagirati na terenu, pratiti obilaske, oglase, telefonske pozive i uhvatiti lopove. U ovoj zemlji svi su spremni lamentirati o tome rade li oni drugi uopće išta, kak imaju velike plaće za ništa, kak imaju ovo i ono....ali svoje dvorište neće pogledati. Ma kada bi samo svi, ali baš svi, radili svoj posao. Baš radili. I baš svoj posao. Ne bi ni imali vremena lamentirati kak "tam neškolovani" i "nepismeni" imaju plaće po 7 tisuća kuna i td. Još bi bolje bilo takve staviti da rade tjedan dana u tuđoj koži te ih onda pitati kak su. Dok nisi slijep, gluh ili nepokretan, npr. nemaš pojma kako je tim ljudima. Tak i ovo - svi se nalaze pozvani reći koju "pametnu" a da ni ne znaju što točno netko radi, kako i čime to radi, gdje radi... Dakle, od posla za policiju dotaknuli smo se i primjedbi koje nemaju ama nikakve veze s temom.

VL
Avatar 2222
2222
13:16 02.05.2016.

Zar I takvih ima,sta radi policija ?

VL
DU
Deleted user
11:57 02.05.2016.

Hebote opet nešto lažno sa ovim Ostojićama,imali išta pošteno u tim ljudima?

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
14:57 02.05.2016.

Na žalost, prevaranata i nadriliječnika ima sve više. Gljive koje liječe rak su stara priča. Znam za nekoliko slučajeva u kojima su lakovjernim penzionerima po visokim cijenama prodavani tlakomjeri, prevaranti su ih uvjerili da ih je poslao njihov liječnik iz Doma zdravlja i da se ukoliko ga ne kupe moraju ispisati iz njegove ambulante. Mene osobno su nedavno telefonom zvali na besplatan pregled u blizini KBC Rebro metodom "nuklearne kvantne magnetske nešto"... Ukratko, zvuči "znanstveno", a zapravo nema nikakve podloge u stvarnoj medicini, riječ je o čistoj prevari. Jadnicima koji su nasjeli su u toj ustanovi prodavane tablete nezasićenih masnih kiselina za više od 1000 kn, iste tablete kakve se mogu bez recepta kupiti u svakoj ljekarni za manje od 100 kn. Budite mudri i ne nasjedajte na ovakve gluposti, o svemu se uvijek možete posavjetovati sa svojim liječnikom.

VL
Avatar Mihael1
Mihael1
15:42 02.05.2016.

S tim Ostojićima uvijek neki problemi.

VL
NI
ninkos00
19:17 10.05.2016.

Ja ne zelim s nikim razgovarat na cesti niti preko telefona ! ako me neko treba nek posalje dopis a ja cu otic u ured i vidjet o cem se radi ! ima postenih natjeranih da to obavljaju ,ali i puno vise lupina koji su skuzili da se mogu lazno uvuc i pokrast !

VL
LA
LANA555
15:27 02.05.2016.

Klinike karamarka ! ok necmo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.