Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politolog Tihomir Cipek
Povratak na članak

Ne može Most biti u zraku, što će nam most koji nikamo ne vodi

- Prgomet nije bio običan član Mosta, nego jedan od ključnih članova i njegovo bi izbacivanje moglo uzdrmati Most, rekao je Cipek

Komentari 17

TR
Trajkovski
08:37 13.11.2015.

Vjerujem da je neovisni prof. Cipek zapravo htio reći - "što će nam most ako nije sa SDP-om..."

VL
DR
drugPlenky
08:52 13.11.2015.

Koji su ovo spinovi Partije. Dakle dvije su činjenice koje su razotkrivene: Činjenica broj jedan: Drago Prgomet je bio uz Kujundžića pa ga ostavio pa je bio uz Karamarka pa ga ostavio pa je bio uz petrova pa ga ostavio.o. Postavlja se pitanje kakav je to čovjek pa bi se ovaj put složio s definicijom Stipe Petrine koju neću ponavljati jer bi me brisali Činjenica broj dva: Postoje samo dvije mogućnosti za Petrova ili koalirati s HDZom ili ići na nove izbore jer bilo kakvi razgovori s Milanovićem nisu mogući nakon što mu je isti dan radio iza leđa pa ako se Petrov drži svog principa poštenja priča s Milanovićem je završena

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
09:38 13.11.2015.

evo nam još jednoga iz bulumente SDP politologa.jučer Aleksandra Kolarić danas Cipek. pa barem radi tobožnje neovisnosti pozovite svaki peti dan zaista jednog nepristranog analitičara.znamo da nećete nikoga tko naginje desnoj opciji ali barem hinite nepristranost.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:20 13.11.2015.

Prdomet je posao putem Smesica,fino!

VL
DU
Deleted user
08:31 13.11.2015.

Mene zanima hoće li Milanović do kraja uspjeti razbiti Most

VL
LU
lunar777
09:42 13.11.2015.

Cipek znamo da glasaš za SDP i da si komunjara još iz starog sustava, a glumiš tj ljevičarski mediji te predstavljaju nezavisnim komentatorom.

VL
OD
otac_domovine
08:48 13.11.2015.

Što će nam neovisni stručnjak Cipek koji nije ni neovisan ni stručan. Kada se on pojavi na TV okrenem na big brother. Tamo mogu čuti više pametnoga nego od Cipeka.

VL
TA
tajgan
12:43 13.11.2015.

je li to onaj nepristrani ljevičar,.

VL
DU
Deleted user
11:23 13.11.2015.

Uhljeb Cipek je najbolji pokazatelj zašto treba ukinuti tzv. Fakultet političkih znanosti (nauka) koji je bio i ostao partijska škola koja i dalje neumorno štanca ovakove "intelektualce".

VL
DU
Deleted user
08:45 14.11.2015.

nakon lalića evo nam i cipeka,dajte nam žarana puhovskog jovića jakovinu i klasića pa smo kompletamento,bravo za titia i partiju,pljuc

VL
BD
bozidar delic
10:03 13.11.2015.

UDBA se neda!!!

VL
DU
Deleted user
14:37 13.11.2015.

Jezušmarija gospon Cipek najte bit smiješan, Hrvatska je zemlja u kojoj i mostovi od čvrstog građevinskog materijala (uglavnom debelo preplaćenog iz kojeg proračuna) vode od nikud nikam, od kuruze A do kuruze B u Karlovcu, u Zagrebu iz ljubavnog gnijezda za bogate (fini hotel) do ljubavnog gnijezda za klošare (grmlje zaključanog Botaničkog vrta) po izrazitoj želji gradonačelnika Bandića za demokratizacijom - ili demonizacijom - ljubavi, kad već niš drugo iz svoje stvarne domene nama namjeru demokratizirati niti oddemonizirati. Onda ima još kojekakvih objekata diljem zemlje koji vode od sim do sim - nikamo, pa što onda ne bi jedan nestabilan viseći most vodio iz figurativne močvare A u močvaru B? Čisto se pitam, kak smo ga tek sad se sjetili namontirati u zraku i kak dugo bu zdržal, te na koju bu se stranu močvare urušil, levu ili desnu, a morti i preživi, bu se vidlo za koji dan, bumo se strpeli još malo, kaj sad, ionak ne vjerujem da bu bitne razlike ako se strmop.... levo ili desno, a ako ostane u zraku to bu dobro samo ako stvarno imaju koji čvrsti stabilni i spametni gradivni element koji zna ne samo kaj hoće nego kak hoće. E na tom gradivnom elementu za koji uopće ne znamo jel postoji, leži nada čitave nacije u taj most - pa nek nam barem malo iluzija potraje koji dan ak niš drugo.

VL
MM
MMarko657
20:24 13.11.2015.

Niti sam političar niti politolog, ali sam glasač i znam čitati, ne na kojim je znanstvenim tezama ovaj gospodin doktorirao i ne znam što on uči studente, ali ne mogu se otet dojmu da ili na zna što priča (da niti poznaje birače niti je proučio "Mostove" planove) ili zna što priča ali ima agendu (koja nema veze s interesima birača).

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:02 13.11.2015.

nije sasvim točno da ovaj most nikamo ne vodi... vodi: od sdpartije do hadezea... problem je što nitko preko njega ne prelazi, niti misli prelaziti... e sad, je li tu veća odgovornost onih koji ne žele prelazak preko mosta, ili onih koji most stavljaju na pogrešno mjesto*?

VL
AU
aunick
05:45 15.11.2015.

Fakultet Politickih nauka u koji su se upisivali podobni vecernjaci, diplomci kojekakvih vecernjih srednjih skola od upravne pa dalje sve do jedne kreirane za podobne policajce, vodnike, spije, partijcice i tako dalje. Ako je netko i zavrsio gimnaziju sin je ili unuk jako podobne osobe, nacionalnost i svjetonazor necu pominjati. Svi su oni iz kluba "Tito Partija". Nije valjda da taj studij jos postoji. Koliko je ogranicen ovaj profesor politolog bila bi sramota za bilo koju skolu koja je ga pustila da se upise a kamoli zavrsi ukoliko ta skola od polaznika zahtijeva malo zdrava razuma. Po komunjari Cipeku Most netreba ako nikud ne vodi. Kao prvo profo, mostovi su pravljeni da spajaju, ceste da vode, kapisi. Drugo sa tvojom diplomom si ti sigurno sposoban razabrati sta to ovaj Most propovijeda, sta bi to oni htjeli da spoje u ovoj napacenoj Hrvatskoj. Oni bi htjeli da spoje najbolje iz dva tabora ali se cini da u tvim taboru i onu najbolje je muljavo, blatnjavo da bi se bilo kakav Most mogao oslanjati na tvojoj obali. Ja nisam politolog, cak ni Hrvatski mi nije jaka strana ali sam covjek, Hrvat koji staroj Domovini zali dobro. Mostu i HDZ zelim svako dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.