Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život Dine Babića (22) obilježen je majčinim opijanjem
Povratak na članak

"Ne moram vam ništa govoriti, važno je samo da sam je ubio!"

Ako roditelj pije, onda je zapravo napustio svoje dijete, kazao je psihijatar dr. Ivan Urlić.

Komentari 5

KA
karlovcankica
05:51 11.11.2009.

kelj je bas fin..a i zdrav..joj kaj je dobar, sutra bum si opet skuhala pun lonac..a onda si bum popila i vinceka..sve umjerno..je zdravo

VL
OB
-obrisani-
21:06 10.11.2009.

Ako roditelj pije, onda je zapravo napustio svoje dijete, kazao je psihijatar dr. Ivan Urlić. =================== 0 Da i ne, zavisno kako se to gleda i s kojim se intezitetom pije. Recimo mene moji klinci nisu nikada vidjeli pijanog ili doživjeli da spiskam lovu po bircevima, a tu i tamo si znam zaružiti, no nisam alkoholičar, oni idu na sastanke, ja sam samo običan pijanac. Ako se popije, onda se pije u guzicu i pamet u glavu, a ne da obitelj ispašta, jer mi je i samom ogromno ispaštanje kad me žena onako milo gleda i umjesto dobre klope donese onu travurinu od kelja kao da sam krava Hebiga poklopim se po ušima i šutim, dok veliki dio ljudi se naloče, radi pizdarije, maltretira obitelj, iživljava se na djeci i ktome spizde svu lovu da obitelj gladuje.

VL
OB
-obrisani-
21:58 10.11.2009.

Taj kelj je zbilja nekaj odvratno. Kelj s ajmpremom. Moja stara bi to skuhala i rekla da se nesmem maknut dok sve ne pojedem. Ja bi satima zrakala okolo i sedila za stolom sa zlicom u ruci, al kelj ne bi isel.

VL
CE
cericzel
14:35 11.11.2009.

Zašto uopće neki stvorovi imaju potrebu za reprodukcijom?? Ovakve žene bi trebalo sterilizirati. Ne dozvoliti im da rađaju i vlastitom djetetu doslovno unište život. Dijete raste u poniženju, i tuzi.. U redu, ne postoji taj zakon. Da se neke žene prisilno steriliziraju. Ali postoji zakon (očito samo na papiru;nebrojeno puta dokazano) kojim je socijalna služba zadužena za neke-konkretne stvari!? Gdje je socijalna služba u ovom slučaju bila punih 22 godine?! Jadan mladić. Majke mi nije žao.

VL
RA
ramirna
14:53 11.11.2009.

skini ovu budaletinumister 1x5, jer svoje nacionalne frustracije izbacuje i na ovakovim žalosnim temama gdje je \"dječak\" sustavno maltretiran i ponižavan od strane neodgovorne osobe u ovom slučaju majke ,Taj glupi mister žali za nekim ko je navodno maltretiran odd strane Glavaša a nepita se ako je taj maltretiran ili bilo što drugo kako to da je baš on maltretiran jer te nacionalne manjine u osijeku 91. je bilo na desetke tisuća , a glupane da taj tvoj za kim žaluješ nije možda bio viđeniji č*****, pa je možda zato izazvao glavaša, nepodržavam nikakvu silu ali kad me izazove ovakva budaletina kao ovaj mister onda popiz***

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.