Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
d.kosor liniću:

'Ne igrajte se šerifa s imovinom, inače ćemo tražiti referendum'

'09.10.2011., Zagreb - HSLS je u Novinarskom domu predstavio svoj gospodarski program,  Darinko Kosor.  .  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
23.11.2012.
u 12:49

Držite se onoga što vam je naložio predsjednik Vlade, da porez na nekretnine zamijeni komunalnu naknadu. Ne glumite šerifa, ne iživljavajte se, i znajte, naša imovina nikada neće biti vaša!, upozorava ministra financija predsjednik HSLS-a.

Najavljeno uvođenje Poreza na nekretnine izazvalo je i burne reakcije članova HSLS-a čiji se predsjednik Darinko Kosor skoro pa i ne birajući riječi okomio na ministra financija Slavka Linića.

– Govorite nam da je naše privatno vlasništvo i vaše državno dobro. Govorite nam da ćete nam oduzimati naše privatno vlasništvo. Može li to izjaviti itko normalan? – postavio je Kosor pitanje Liniću te ga ujedno upozorio da se ''ne igra s teško stečenom imovinom hrvatskih građana, jer većina nema ništa osim svoje kuće ili svoga stana.

U protivnom, HSLS će u suradnji s građanima i svim političkim istomišljenicima pokrenuti pitanje raspisivanja referenduma o uvođenju poreza na nekretnine.

– Držite se onoga što vam je naložio predsjednik Vlade, da porez na nekretnine zamijeni komunalnu naknadu. Ne glumite šerifa, ne iživljavajte se, i znajte, naša imovina nikada neće biti vaša! – još je jednom ministra financija upozorio u priopćenju predsjednik HSLS-a.

>>Neće plaćati porez na nekretnine: Crveni križ, vjerski, javni objekti...

Komentara 12

GA
gary1
13:15 23.11.2012.

Kosor je na prošlim izborima imao najjači program za izlaz iz krize samo maloumnici kakvih je ovdje na portalu najviše, kao i u Lijepoj našoj to ne mogu prepoznati jer su primitivni i glupi kao i prva dva komentara

RB
Ruđer Bošković Croata
13:18 23.11.2012.

Eeee..to je već ozbiljna prijetnja za stabilnost Hrvatske kad HSLS zaprijeti!

KI
kikimiki21
13:00 23.11.2012.

šta ćeš ti pokrenuti...jadniče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije