Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrov o Agrokoru:
Povratak na članak

'Naglo je došlo do svađe Todorića i HDZ-a. To je problem u cijeloj priči'

"Što se tiče obiteljskog zakona tu će Most reći svoje tijekom same sjednice i rasprave, kad ćemo i vidjeti sve argumente koje iznose svi drugi", kazao je Božo Petrov.

Komentari 7

ZD
zdepar
16:00 28.09.2017.

predlažem da se osnuje istražno povjerenstvo za sve božine stručne psihološke procjene koje radi u fušu, jer je on otvoreno izjavio da vjeruje samo rođacima i kumovima

VL
GE
genex
17:48 28.09.2017.

šuti božo.svaki put kad se javiš svi vide kolika si bijeda i mutikaša.to se odnosi i na tvoje pobočnike oberkelnere bulja i grmoju.

VL
Avatar dobry
dobry
20:10 28.09.2017.

Pojavom MOST-a trese se maf.i.jaš.ko- politička scena Hrvatske. Državni maf.i.jaši više se ne osjećaju sigurno. "Svaka ptica svome (lopovskom) jatu leti", pa tako i prirodni saveznici u kriminalu, CKHDZ i SDSS ne mogu egzistirati jedni bez drugih...dok Bandić trenutno mudroo šuti i radi tko zna što u pozadini, daleko od medijske pažnje...MOST već je i još će mnogima lopovima i mutikašama zagorčati život...

VL
AM
AMD------------------------
18:08 28.09.2017.

razum bira most,sve drugo je muljaza prefarbanih i neprefarbanih potomaka bivsih . petrov -,bravo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.