Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dežurni telefon

Nazovite i sve što vas zanima pitajte gradonačelnika Novske

Gradonačelnik Novske, Vlado Klasan
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
12.12.2014.
u 09:53

Vlado Klasan bit će gost u regionalnom centru Večernjeg lista u utorak između 10 i 11 sati, a pitanja već sada možete slati i mailom

Gost novog Dežurnog telefona Večernjeg lista u Sisku će biti gradonačelnik Novske, Vlado Klasan, kojem ćete pitanja moći postaviti u utorak, 16. prosinca, od 10 do 11 sati na broj telefona 044/492-800. Dežurni telefon omogućuje građanima da iz prve ruke dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju ili muče, a tiču se svakodnevnog života u gradu (grijanje, struja, vodoopskrba i odvodnja, komunalni problemi, prometna infrastruktura, školstvo, zdravstvo i slično).

Rubrika je uvedena isključivo na korist građanima, a od gostiju očekujemo konkretne odgovore na pitanja njihovih građana. Pitanja gradonačelniku V. Klasanu možete postaviti i već sada na e-mail sisak@vecernji.net. Odgovore ćemo objaviti na sisačko-moslavačkim stranicama Večernjeg lista u srijedu, 17. prosinca, te narednih dana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije