Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŽIVIO TROVANJE
Povratak na članak

Navaljni objavio sliku s obitelji iz bolnice: 'Jučer sam mogao samostalno disati cijeli dan'

"Pozdrav, ovdje Navaljni. Svi mi nedostajete", napisao je na Instagramu. "I dalje teško mogu išta učiniti, ali sam jučer mogao samostalno disati cijeli dan. Zaista samostalno", dodao je

Komentari 11

MI
mirkomirko3
14:34 15.09.2020.

Nazalost neki nece niti procitati detalje o slucaju jer oni sve "znaju" unaprijed. Ljijepo je pisalo da su uzurke strani laboratoriji uzimali pod svojim nazorom a ne da bi analizirali uzerke dobivene diretno od bolnice te time znaju tocno odkut je dosao uzorak.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
19:35 15.09.2020.

Izgleda super nakon što je preživio trovanje novačokom , previše dobro za nekoga koji je bio u umjetnoj komi i borio se za život , sve je to farsa koju vode USA , GB , i vjoš koja od prijateljskih, i vjoš koja od prijateljskih država .

VL
AA
aabbcc
17:54 15.09.2020.

Ova s maskom ispod nosa bi mogla biti doktorica.

VL
SI
sisavac
13:53 15.09.2020.

od rusije traže istragu, a nisu je uključili u ove bolničke preglede navalnog, ne daju im dokumentaciju o pretragama, dokaze o trovanju... nekako nije nijemac baš ozbiljan u ovim optužbama, a to što su oni poslali drugim laboratorijima, tko može dokazati da je taj materijal zbilja uzet s navalnog?! ovdje se radi o jednoj igri, optužuje se nekog bez predočenja dokaza. nek navalni tuži rusiju, ako ima dokaze, nesporne... velik dio optužbi za posjedovanje droge pada zbog aljkave pretrage kuće ,auta, osumnjičenika, a kamoli ovo, gdje nije moguće ništa dokazati. jedan veli da nije bio otrovan, drugi da je, znaju i čime, samo što je problem da je zbilja bilo trovanje novičokom, to bi osjetili i drugi, jer ako je njemu pozlilo, bio u komi, onda svi koji su bili u kontaktu s njime bi imali posljedice, a nemaju. znamo da je to umjetan slučaj da se merkelicu natjera da odustane od sjevernog toka 2, samo što postoji problem da je to čisti ekonomski projekt privatnih investitora, pa se bude tražila financijska nadoknada, nekih 6-7 mlrd eura... plus izgubljena dobit... nego, nijemac uskoro odustaje od termoelektrana na ugljen, nuklearki, ostaju mu samo tzv. obnovljivi izvori energije. a ovaj plin je bio baš za premošćenje tog velikog prijelaza... o da, idu cijene plina gore, aleluja.. to je i cilj, ne?

VL
DU
Deleted user
15:55 15.09.2020.

Nijesu ni Rusi sto su nekad bili, Neznaju vise napraviti ni bojne otrove koji ubijaju. A i vi u vecernjem, cemu ovi clanci, jel to da ispunite kvotu koju je Buzin zacrtao ili nema bonusa jer po komentarima i koliko ih ima vidite i sami da u biti Hrvate zaboli patka za ovog lika.

VL
DU
Deleted user
13:56 15.09.2020.

Drago mi je da ste bolje samo junacki naprijed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.