Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravlje nema cijenu

Naučite kako prepoznati toplotni udar i pružiti prvu pomoć ljubimcu

Hitna pomoć za ljubimce
Foto: Thinstock
1/3
13.04.2015.
u 08:00

Hitna pomoć za kućne ljubimce tema je prvog predavanja koje će se održati u sklopu projekta Zdravlje nema cijenu.

Organizator je zagrebačka Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet, a ideja je nastala nakon brojnih upita o problemima s kojima se sureću vlasnici kućnih ljubimaca.

- Mi nismo veterinari, zato smo odlučili pronaći stručnjake koji će dati odgovore na sve što ljude zanima – kaže Petra Puvača, predsjednica Udruge.

U sklopu prvog predavanja bit će riječi o tome što učiniti u slučaju uboda pčele, kako prepoznati toplotni udar, kako pomoći pri epileptičkom napadu, kako psu ili mački dati umjetno disanje, odnosno masirati srce. O svemu će govoriti Ivana Ćosevska, dr. vet. med iz ambulante Vet Pointu, a nakon predavanja odgovarat će i na dodatna pitanja.

U projekt se uključio i Zoo City te omogućio da predavanje za sve zainteresirane bude besplatno. O hitnoj pomoći bit će riječi u utorak, 14. travnja, u Vlaškoj 70a, a početak je u 19 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije