Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat u siriji

NATO traži od Rusije pritisak na sirijsku vladu

sirija,bašar al-asad
Reuters/PIXSELL
19.04.2012.
u 18:09

Rusija je saveznik sirijskog predsjednika Bashara al-Assada, no ministri NATO-a pokušavaju uvjeriti Rusiju da pooštri stav prema njemu

Ministri zemalja NATO-a na sastanku u Bruxellesu traže od Rusije veći pritisak na sirijsku vladu i uvođenje novih mjera protiv Sirije, piše Al Jazeera.

NATO se nada pomacima u pregovorima o raketnom štitu, no Rusija se tome protivi. Podsjetimo, Rusija je saveznik sirijskog predsjednika Bashara al-Assada, no ministri NATO-a nadaju se kako će uvjeriti Rusiju da pooštri stav prema sirijskom predsjedniku.

– Važno je da u međunarodnoj zajednici radimo zajedno, a posebno da radimo s Rusijom. Moramo zajedno poslati jasan signal Assadovu režimu da međunarodna zajednica stoji ujedinjena protiv zločina i represije – kazao je Guido Westerwelle, ministar vanjskih poslova Njemačke.

Ključne riječi

Komentara 7

UK
Ugo Kajvez
18:59 19.04.2012.

\"NATO traži od Rusije ............... \" !!??? . Uahahahahahahahahaha ...............................

OB
-obrisani-
19:27 19.04.2012.

NATO traži od Rusije pritisak na sirijsku vladu .... Nato moše da traži da ne opada kiša. Rusiju sada moraju da mole. Kolo sreće se okreće

AA
aabbcc
21:00 19.04.2012.

- A sljedeci put ce morati fino zamoliti i za uslugu poslati paketice zdrave Hrane !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije