Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI U SAVEZU
Povratak na članak

Dio članica bijesan zbog odluke NATO-a: 'To je sprdačina'

Predloženi rast od oko 2,2 posto bio bi najveći u četiri godine i dolazi u vrijeme kada vojni savez želi zaključiti svoj proračun za 2021. a europska gospodarstva su suočena s najvećim padom od Drugog svjetskog rata.

Komentari 11

Avatar Floyd1
Floyd1
15:42 30.11.2020.

Kako kaze Putin, plati svoju ili tudju vojsku.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:10 30.11.2020.

Rusija sa deset puta manje novca bjezi u nekim vidovima oruzja decenije. Zato sto imaju fizicare mozgove Zatim imaju resurse mogu sami od sebe .Napravise Spytnjik V cjepivo prvi na svjetu drugo Vektor a trece Cumakovo bit ce gotovo do N god. IEN DZONS potvrdio je engleski virolog za CNN danas da je Sputnjik V najbolja vakcina.Usjesnost preko 95 .

VL
ST
stefj
16:26 30.11.2020.

Interesantno. Ovdje su se mediji i javna scena pobunili protiv povećanja plaća, a kod nas su svi pozdravili dizanje plaća u javnim službama... Ne vidim neku razliku, osim medijskog pristupa istoj stvari...

VL
SI
sisavac
16:54 30.11.2020.

kužim ja njihov problem. al zamisli da imaš plaću 4.000 eura, za vojni aparat, službenici (znači, nisu aktivni vojnici koji svoju krv liju za ideje propalih političara, mada uglavnom i to rade dobrovoljno, oni su naime zaposlenici...).. i to ti je malo. nema veze, dal u belgiji, njemačkoj ili francuskoj. 4.000 eura za posao koji u biti nema nikakvu korist, osim što radi pomutnju svojim planovima, projekcijama budućih ratnih djelovanja, jer su u samom startu (namjerno) krivo postavljene glavne postavke. lagani pogled na hladni rat, koncepciju i strategije dva velika protivnika, i vidimo što? vidimo da su sovjeti u svojem području razvijali isključivo obrambenu tehniku, dok je zapad razvijao napadačku. glavne karakteristike zapadnih lovaca su znatno dulja vremena u zraku, puno veći dolet, dok su 'rusi' radili eksplozivne mašine za presretanje. znači, kad je protivnik na tvojem teritoriju. što vam to govori, tko se za što sprema, tko je koga mislio i dalje očito misli napasti? nato proračun teški preko 1.300 mrld dolara, ruski 60-ak milijardi u najboljem slučaju. ako tvoj savez koji ima 750 mil ljudi strahuje od zemlje da 7 puta manjim brojem stanovnika, koji troši 13 puta mane novca za vojsku od tebe, treba se javnost u tim zemljama zapitati čemu sve to, zar taj novac ne mogu dati za bolje škole, liječenje..? ruse ionak nikad ne budu napali, niti rusi imaju bilo kakve pretenzije napasti nekog u europi, ili bilo gdje u svijetu, za razliku od moralnih zapadnjaka...

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:20 30.11.2020.

Steta sto je ona stetocina od presjednka izgubila izborae,a on bi za jos cetiri godine skroz ugasio tu funjarsku organizaciju,steta,sad mi je zao stoga ne izabrase ponovo.

VL
K1
Kone_1
16:10 30.11.2020.

Kladim se u kucu da Hrvatska ne da nije odbila dati jos para toj imperijalistickoj bagri, nego im je dala i baksis

VL
JO
jorgen
15:56 30.11.2020.

Traže povećanje plaća kako bi još uspješnije nastavili širenje kaosa po svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.