Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmještanje borbenih grupa
Povratak na članak

NATO šalje nove postrojbe u jugoistočnu Europu?: 'To će nam omogućiti eskalaciju, ali i deeskalaciju'

S obzirom na to da se sastanak NATO-a održava dok SAD upozorava na mogućnost ruskoga napada na Ukrajinu, diplomati su rekli Reutersu da će se ministri vjerojatno složiti o prvom koraku, odnosno davanju upute zapovjednicima da izrade detaljan plan za četiri borbene grupe na kopnu.

Komentari 20

DU
Dubrovnik4711
08:36 15.02.2022.

Putina treba konacno potjerati, ukoliko nastavi prijetiti susjedima. Rusi ga vise nikako podrzavaju. Zele ga se rjesiti. Zato hoce ratovati. Da moze pohapsiti sve sto stigne. Nakon Ukraine, na redu su balticke zemlje. Putin krenuo.

VL
DU
Deleted user
08:29 15.02.2022.

Politika popustanja Putinu nakon svake njegove agresije je zavrsena. Pocela je jos napadom na Gruziju 2008 kad nitko nije napravio nista. Pitin je nastavio osvajati,ubijati rusiti civilne avione trovati siriti dezinformacije organizirati oruzane puceve i razarati zapad hibridnim ratom i i nitko nista do sad konkrentno nije napravio da stane na put tom nasilniku.

VL
Avatar southman
southman
08:31 15.02.2022.

Putin se zaigrao do kraja. Ukrajina se neće predati kao Bjelorusija. Eventualni rat sigurno neće dobiti, a nudeći mir u zamjenu za Krim i Donbas znači definitivni odlazak ostatka Ukrajine u ruke zapada i NATO-a. Finlandizacija Ukrajine pak znači siguran gubitak Donbasa.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
10:25 15.02.2022.

Sve sami dokazani borci iz Afganistana koji su se na kraju samo pozatvarali u kasarnama...

VL
AD
adminka
10:02 15.02.2022.

Zapravo sam u totalnom šoku kako svijet iz jedne strahote srlja u drugu? I eto ti Evrope u ratu??

VL
MO
morskival
09:25 15.02.2022.

Opet Ameri trebaju rat!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:32 15.02.2022.

Nece Nato ratovat sa Rusijom jer znaju kako bi prosli...Zato su Americki Englezi specijalci vec pobigli i sad vire iza granice.Rekose ovdje u rusiji pobigli bez ispaljenog metka brze pobigli nego iz Kabula Afgan..Eto u UA politicari bize iz vrhovnee rade strava tajkuni avioni puni novca odletili..Eto vam moji Ukrainci tako to izgleda nasjeli ste pravo...Rusi su vec dobili sto su htjeli...Nikakav Nato u Ukrainu.Kako se rusi smiju ovdje rekose ameri i Englezi cak i zastave odnjeli sa sobom. Nema im ravna u bizaniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.