Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Centru za objedinjene zračne operacije
Povratak na članak

NATO pored Madrida prikuplja podatke o paloj letjelici

Tamošnji "Centar za objedinjene zračne operacije" od 2014. godine ima zadatak "vizualno identificirati nepoznate letjelice", no u četvrtak navečer nije javio niti reagirao na ulazak bespilotne letjelice u hrvatski zračni prostor.

Komentari 2

Avatar Horvat
Horvat
12:02 12.03.2022.

Nećemo to "komentirati" kažu u torrejonu. Normalno da neće kad neznaju da im je dron veličine mig 21 letio 60 minuta kroz nato zračni prostor i nisu učinili ništa. Nato šuplja priča treba im samo topovsko meso brini se za se kako možeš i umiješ.

VL
Avatar Django
Django
11:19 12.03.2022.

Kako bi otišao u bazu kad ni nema pojma da je to njihov aerodrom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.