Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nataša Kandić iz Beograda radi za žrtve više nego DORH

Penalizaciju vrhuške JNA Haag je pogrešno prepustio nacionalnim sudovima, pa ih čeka ugodna i mirna starost

Komentari 3

PU
puntar13
11:21 30.01.2019.

Kakav to moraš biti čovjek, da natjeraš ljude i k tome još civile u minsko polje? Imaju li ti zlotvori oca, majku, sestru, pa da pomisle da se to i njima moglo dogoditi? Imaju li ti ljudi osjećaje ili oni ne vrijede za Hrvate? Kako mogu mirno spavati i gledati se svako jutro u ogledalo znajući da si potjerao ljude u smrt?

VL
LU
lunar777
11:26 30.01.2019.

Pa naravno kada je Hrvatska premrežena starim jugokomunističkim strukturama koje ovu državu nisu željele, a sada se prema njoj ponašaju kao zla mećeha.

VL
ZI
zip123
22:09 31.01.2019.

Nije tesko raditi vise od DORHA,na zalost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.