Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival u puli

Nastupom grupe The Original Wailers počeo Outlook festival

Outlook festival (1)
Foto: Outlook festival
1/4
29.08.2013.
u 16:13

Nakon jučerašnjeg otvaranja festivala u Areni danas se festivalska događanja sele na matičnu lokaciju u štinjanskoj uvali i na tvrđavi Punta Christo

Jučerašnjim nastupom reggae grupe The Original Wailers službeno je započelo četvrto izdanje Outlook festivala, najvećeg europskog festivala bass i soundsystem kulture koje će trajati do 2. rujna., a koje će Puli ove godine osigurati milijunto turističko noćenje.
         
Tom je prigodom na konferenciji za novinare netom prije otvaranja samog festivala istaknuta ne samo posebnost Outlooka kao festivala na kojem ove godine nastupa više od 500 izvođača, nego i njegov značaj kao turističkog događaja u Hrvatsku dovodi 13 tisuća ljudi. Sudionici su istaknuli kako je rekordna prošlogodišnja turistička sezona uvelike i razlog velike promidžbe koju festival donosi Puli i Hrvatskoj, te napomenuli kako su ove godine rezultati već premašeni.

– Outlook je jedan od najboljih glazbenih festivala u Hrvatskoj i kao takav su ga priznali svi engleski mediji i šire, što potvrđuju i brojke posjetitelja koje rastu iz godine u godinu. Ove je godine Hrvatska doživjela jednu potpuno ekspanziju festivala, a Outlook s organizacijom, sa sve većim brojem posjetitelja i podrškom institucija predstavlja odličan primjer kako sinergija javnog i privatnog sektora može jako puno doprinijeti i destinaciji i cijeloj Hrvatskoj – rekla je direktorica Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić.

Nakon jučerašnjeg otvaranja festivala u Areni danas se festivalska događanja sele na matičnu lokaciju u štinjanskoj uvali i na tvrđavi Punta Christo. U sljedeće tri večeri nastupit će brojni izvođača, uključujući udarna imena kao što su Yasiin Bey (Mos Def), Capleton, Talib Kweli, Alborosie & The Shengen Clan, Bonobo (DJ set), Pharoahe Monch, Goldie…

>> The Sun: Želite impresionirati voljene? Dovedite ih u Pulu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije