Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Nastavnica se u učionici seksala s učenikom, prijeti joj doživotni zatvor

Kathryn Ronk
Foto: Madison Heights Police Department
27.06.2014.
u 08:48

Udana Kathryn Ronk puštena je uz jamčevinu od 50.000 dolara

Bivša nastavnica katoličke škole u predgrađu Detroita u SAD-u u srijedu je optužena za seks sa 15-godišnjim učenikom u učionici, izvijestila je policija, prenosi USA Today. Kathryn Ronk (29) iz Birminghama sama se predala policiji, a za svaku od pet točaka optužnice prijeti joj doživotni zatvor.

Istraga je počela kada su roditelji neidentificiranog učenika i predsjednik škole Bishop Foley, velečasni Gerry LeBouef, podnijeli žalbu 16. svibnja. Ronk, koja je u školi predavala od kolovoza, otpuštena je nedugo nakon toga.

Seks s učenikom navodno se događao od početka siječnja do 30. travnja u učionici. Nekad su se upuštali u odnose nakon nastave, a ponekad i tijekom "rupa" u nastavničinu rasporedu.

Ronk, koja je u braku i nema djece, puštena je uz jamčevinu od 50.000 dolara i mora nositi elektronski lokator.

>> Učiteljica SMS-om tražila seks od učenika. Prijeti joj 10 godina robije

>> Profesor kojeg je učenik oralno zadovoljavao pritvoren u Splitu

Komentara 80

GI
gismund
09:08 27.06.2014.

šteta što joj ja nisam bio učenik! ;-)

RA
ranko75
09:15 27.06.2014.

Presurov zakon, on me podseca na Iranske zakone. Ako su im takvi zakoni zasto su protiv Irana, trebali bi da se druze. Bolje da ovu uciteljicu daju nama nego da je zatvaraju. Kod nas bi mogla da uci ucenike engleskom, i jos koje cemu u slobodno vreme

LI
lietuva
09:17 27.06.2014.

Ajme, koje bolesno društvo. Klinci se ionako u tim godinama naveliko seksaju, ali doživotan zatvor?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije