Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena daska
Povratak na članak

Potraga: Objavljena fotografija surferice nestale u Bračkom kanalu

Pilot potražnog zrakoplova Obalne straže u 16.03 sati uočio je napuštenu surfersku dasku tri nautičke milje jugozapadno od Bola, ali nažalost, ne i nestalu surfericu

Komentari 16

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:31 25.09.2018.

voditelja u zatvor!ovo je nevjerojatno!trebal je imat jet ski ili nekakvo plovilo!sramota!slično sam videl na otoku Korčula,voditelj pusti ljude na dasku,a ovi nikad u životu stali na istu!

VL
OB
ObrenM
11:47 25.09.2018.

Ovdje je iskljuciva krivica na voditelju spomenute skole.S njim u neodlozni zatvor,jer je kao nastavnik morao voditi pozornost na (ne) vrijeme,a svi su mogli cuti za najavu nevremena osim dicnog voditelja skole.

VL
JU
juma
14:59 25.09.2018.

Ovaj putem pogubio pola ucenika na uzburkanom moru? Nevjerovatno je tko se sve kod nas bavi ovim zahtjevnim aktivnostima. Skolu istog momenta zatvoriti i oduzeti mu licencu za rad (ako je uopce ima), a njega odmah u policiju na ispitivanje pa u istrazni zatvor.

VL
SP
Sveti_pećinski
17:05 27.09.2018.

i šta tu sad pomaže njezina slika? dakle, ako slučajno naletite na utopljenika nasred mora, podignite mu glavu i usporedite sa slikom, pa ako nije, produžite...

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
11:47 25.09.2018.

Potraga je prekinuta jer je počeo padati mrak... pisao sam o tom, MUP, zj. Obalna straža nema niti znanja niti tehničke mogučnosti za nočna spašavanja i potrage.... o tmo baš mediji očito ne smiju... a di tek o plovilima koje imaju, ajde, ima tu i oko hitne medicinske službe iz zraka, ali to je drugo pitanje... nažalost bio sam u pravu... nažalost kad sam nedavno pisao o slaboj, tj nikakvim mogučnostima spašavanja unesrečenih tokom mraka, kakva članica EU, prije Afrika... a što tek našim morima vozi noću... uhu....

VL
MA
marica17
16:18 25.09.2018.

Ha, ha, ha Slicno razmisljanje. P " Poziv pogibelji" ????????? Samo da se slucajno ne pobrka sa srpskim ili , uh, uh, sa novokomonovanim tzv. bosanskim

VL
Avatar javorko
javorko
14:57 25.09.2018.

da ju nije psina zgrabila?

VL
DU
Deleted user
14:15 25.09.2018.

Pilot potražnog zrakoplova …..da potražnog ...a sto vam je to potražno...ahahahaa e bolesnici bolesni, izmisljate rijeci kao da ne bi bilo "srpski" ali ce zato ladno ovako pisati…… naslov u jutarnjem, U HRVATSKOJ JE NA VLASTI DO NOT DISTURB VLADA!......naslovv u vecernjem, Zagrepcanke oduševile jesenskim lookovima. .....novinarka pise u vecernjem koliko je radnika u Hrvatskoj doživjelo burnout...... Pogledajte kako napreduje gradnja Dalmatia Towera. Dalmatia Tower u kojem ce biti smješten courtyard i koji je još u izgradnji …...novinar pise u vecernjem, postupanje hrvatskih granicnih službi u striking contrast prema ponašanju Madjara …....ili jos bolje opismenite narod (a I neke novinare) neka nauce i kada se pise č a kada ć.....ovo je iz samo jednog jedinog komentara ….jer nije "mogučnosti, nočna, unesrečenih" nego mogućnosti, noćna, unesrećenih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.