Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Smiljani Srnec
Povratak na članak

Smiljanin suprug na polovici poligrafskog ispitivanja odustao zbog neugodnih pitanja

Tijekom živopisnog svjedočenja J. Vrbanca, Smiljana se nekoliko puta nasmijala

Komentari 3

CH
chemica
11:51 05.12.2019.

"Neugodna" pitanja na koja odgovaraš sa da ili ne. Znate li gdje je nestala Jasmina? Neugodno ko gastroskopija u kombinaciji s kolonoskopijom, ali samo ako si upetljan. Ma priđi mi na ulici. Što dalje od Zagreba, pravi si ponos ii dika svog malog sela pa nek te tvoji i rješavaju.

VL
SM
siki_miki
11:47 05.12.2019.

Zasto se ta prijevara od poligrafa jos uvijek koristi kod nas? Znanost se slaze da nije dovoljno pouzdan, bije znatno bolji u otkrivanju istine od bacanja novcica. Zbog toga se _ne_ moze koristiti kao dokaz na sudu. Sluzi samo kao strasilo za kriminalce, meni se cini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.