Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO TOGA POZNATO
Povratak na članak

Nastavak suđenja Stanišiću i Simatoviću: Hoćemo li ipak saznati više?

Njih dvojica, naglašava se u optužnici, nisu osobno počinili zločine, ali su osnivali, opremali, financirali i naoružavali formacije koje su zločine izvršile u Kninskoj krajini i Slavoniji u Hrvatskoj te općinama Bijeljina, Bosanski Šamac, Doboj, Sanski Most, Zvornik i Trnovo u Bosni i Hercegovini.

Komentari 6

NI
nik83
18:11 15.08.2019.

Tužilaštvo? Učešće? Je li vam članak pisala beogradska centrala pa više ni ne skrivate tko ste i što ste?

VL
DU
Deleted user
18:06 15.08.2019.

..njih dvijica plus aco vasiljević jednako vertikala zločina..osmislili i počinili zločine,za(četnici zla..

VL
SL
Slaven
18:59 15.08.2019.

SDB je itekako osnovala, obučavala i opskrbljivala paramilitarne formacije. Tko još nije neka pogleda dokumentarni film "Jedinica".

VL
Avatar TheJack
TheJack
18:13 15.08.2019.

Malo kriv, malo nevin, sve po potrebi.

VL
JJ
janica_jadnica
09:23 16.08.2019.

Ne zanima tu glavne sta i kad su osnivali, nego gdje su zamracili lovu koju su drmnuli. Samo prati trag novca i doci ces do rjesenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.