Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDBINA IZBAČENIH ČLANOVA

Nastavak krize u SDP-u: 18 članova Kluba zastupnika zatražilo novu sjednicu

Foto: Emica Elvedji/Pixsell/VL
16.09.2021.
u 12:52

Ostaju li izbačeni SDP-ovci i dalje članovi Kluba zastupnika te stranke?

Drama u SDP-u ide dalje. Čak 18 članova Kluba zastupnika te stranke u Saboru uputilo je vodstvu službeni zahtjev za sazivanje nove sjednice Kluba zastupnika, a na kojoj bi se donijela konačna odluka ostaju li izbačeni iz SDP-a Nikša Vukas, Rajko Ostojić, Zvane Brumnić i Marina Bilić Opačak i dalje članovi Kluba ili ne.

S druge strane Peđa Grbin danas će održati sjednicu Predsjedništva na kojoj će donijeti odluku kako se uopće dalje postaviti po pitanju krize u Klubu zastupnika. 

 

>> Pogledajte i ovaj video - Zvane Brumnić nakon isključenja iz SDP-a: Grbin sve ovo radi zbog skrivanja vlastite nesposobnosti

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:24 16.09.2021.

Spremite slaninu i luk u ranac . I toplu odjeću . Pokoju knjigu .I pravac šuma . Revolucija se ne odvija u toplom.

DU
Deleted user
13:01 16.09.2021.

SDP Super Dosadna Partija

DH
Dinko Horvat
14:04 16.09.2021.

P.G. udarila slava u glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije