Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASRTALI NA PROLAZNIKE

Nasilje u Splitu: Dvojac na ulici napao Hrvata pa trojicu Nizozemaca

Trumbićeva obala
Google Maps/Screenshot
02.08.2023.
u 11:57

"Osumnjičeni 32-godišnjak i 27-godišnjak, uz prijavu za kazneno djelo nasilničkog ponašanja, predani su pritvorskom nadzorniku", navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska

Dvojica mladića, 32-godišnjak i 27-godišnjak, sumnjiče se za nasilničko ponašanje u Splitu te je nad njima dovršeno kriminalističko istraživanje. Kako navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, sumnjiče se da su u ponedjeljak, 31. srpnja, nešto prije 23 sata na Obali Ante Trumbića na ulici nasrtali i fizički napadali prolaznike.

Naime, 32-godišnjak udario je rukom u predjelu glave 29-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske koji je pao i zadobio ozljede. Utvrđene su mu lakše ozljede. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon napada na Hrvata, 32-godišnjak je nasrnuo na trojicu Nizozemaca. Rukom je udario u glavu 23-godišnjaka i 24-godišnjaka, a osumnjičeni 27-godišnjak fizički je napao drugog 23-godišnjaka. 

"Osumnjičeni 32-godišnjak i 27-godišnjak, uz prijavu za kazneno djelo nasilničkog ponašanja, predani su pritvorskom nadzorniku", navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska

VIDEO Nesreća u Brodarici: Auto pokupio dvoje tinejdžera

Ključne riječi

Komentara 3

RS
rasta sev
12:46 02.08.2023.

Niste napisali da su likovi od ranije poznati Hrv.policiji, to tako nekako ide po difoltu o nasilnom ponašanju u Splitu i našem cijelom Hrvatistanu.Moguće da će djelo ponoviti bar još 2-3 puta ovog ljeta, ako ih dobro ne natamburaju.

FR
FranjoTT
14:46 02.08.2023.

Otkada učitelji u školi ne tuku....

MR
mrck1996
13:56 02.08.2023.

Po tko zna koji put pisem, vratiti goli otok ovo sto se dogada nema smisla vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije