Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u središtu grada

Policija istražuje šokantnu snimku iz Pule: Skupina tinejdžera fizički napala vršnjaka

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
20.09.2023.
u 19:35

Neslužbeno se doznaje kako je policija dojavu o ovom događaju zaprimila od roditelja napadnutog dječaka te kako se ovaj incident dogodio, po svemu sudeći, u utorak

Istarska policija potvrdila je u srijedu navečer kako je zaprimila dojavu o vršnjačkom nasilju u Puli, a u kojem je, prema pisanju nekih portala, nekolicina mladića, tinejdžera, u samome središtu grada, usred dana fizički napala drugog vršnjaka. 

"Radi zaštite dobrobiti djece u javnost ne možemo iznositi nikakve detalje. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a sve u cilju utvrđivanja identiteta osoba sa snimke jednog pulskog portala", izjavila je Hini glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač. Policija će poduzeti mjere kako bi se čim prije utvrdile okolnosti ovog nemilog događaja i sve druge mjere iz njihove nadležnosti, dodala je. 

VEZANI ČLANCI:

Jedan je pulski medijski portal tijekom dana objavio kako je u posjedu videosnimki iz Pule, na kojima se vidi kako su nekolicina mladića u samome središtu grada napala jednog vršnjaka. Neslužbeno se doznaje kako je policija dojavu o ovom događaju zaprimila od roditelja napadnutog dječaka te kako se ovaj incident dogodio, po svemu sudeći, u utorak. 

Inače, upravo je u srijedu u Puli u organizaciji istarske Policijske uprave održana panel rasprava pod nazivom "Vršnjačko nasilje - izazovi današnjice" na kojoj je istaknuto da je prepoznavanje vršnjačkog nasilja najbolji put ka njegovom suzbijanju. Kako se čulo na panelu, promatrajući brojku prijavljenih slučajeva vršnjačkog nasilja, iščitava se da je vršnjačko nasilje na razini cijele države, pa tako i na području PU istarske u porastu; odnosno u porastu je broj dojava o nasilju među djecom i mladima, posebno u školama i zonama odgojno obrazovnih institucija.

VIDEO Izgorio noćni klub Mint u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije