Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko puca u pse
Povratak na članak

Našao sam Zeku Peku i Malu, ubijene su, Linde još uvijek nema

Šest dana obilazio je Vedran Šajnović livade, kanale, zavirivao u svaku rupu, a na hrpi smeća osim svojih ljubimica pronašao je još četiri psa, svi ubijeni iz vatrenog oružja

Komentari 4

Avatar fredi
fredi
15:38 07.02.2022.

Kad su ona dvojica objavili "prijeteće" poruke dužnosnicima, odmah su privedeni na obavijesni razgovor i predani prekršajnom sudu. Hoće li ikada itko odgovarati za ubijanje ovih pasa?! Vjerojatno neće, a zašto i bi kada naš zakon životinje tretira kao predmete, a ne kao živa bića. A s predmetima se može činiti što god kome padne na pamet. Zahtijevam da se ovim imateljima oružja to oružje uzme i zabrani da ga ikada više uzmu u ruke.

VL
Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:08 18.02.2022.

Svakako je riječ o psihički poremećenim osobama koje raspolažu oružjem. Ako njihovo otkrivanje i sankcioniranje nije prioritet, ne znam što onda je.

VL
Avatar Idler
Idler
18:37 07.02.2022.

Problem ove priče je kaj su lovci često pijani, pucaju na kaj stignu i to u naseljenom mjestu....i murja redovito nema pojma kaj je i kak !

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:09 07.02.2022.

To ljudi ne mogu napraviti, ne mogu to napraviti najgore beštije jer beštije ubijaju da bi preživjele. Dno dna, ne mogu opisati kako mi se gade te spodobe i nakaze u duši.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.