Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apophis prijeti
Povratak na članak

NASA: Asteroid dugačak 325 metara bi mogao udariti u Zemlju

Znanstvenici američke svemirske agencije NASA izračunali su da bi asteroid Apophis, dugačak 325 metara, mogao udariti u Zemlju 2068. godine

Komentari 2

JA
james49
12:13 25.02.2013.

I ovak i onak već bum pod zemljom. Poslije mene potop.

VL
CR
crocro
13:30 25.02.2013.

Već sada postoje određene mogućnosti djelovanja na asteroide da se izbace iz putanje dalje u svemir ili da se fizički djeluje na masu asteroida. Ja vjerujem da će do 2068 godine, sigurno tehnilogija itekako napredovati i da će takve asteroide odbijati od zemlje kao muhe od mlijeka. Zato, oni koji će te dočekati ovo vrijeme i oni koji će se u međuvremenu roditi pa u to vrijeme imati 50-tak godina, mirno spavajte i neka mirno spavaju u to vrijeme, nemojte se plašiti i neće se morati plašiti i neka uživaju u tadašnjem životu. Najviše čega se svi mi danas i oni u budućnosti trebaju plašiti jesu ljudi koji izazivaju ratove. Svijet će dugo postojati, samo ga trebamo čuvati i njegovati, kao što čuvamo sami sebe. Svijet će prije unišititi čovjek nego neko nebesko tijelo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.