Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliski istok
Povratak na članak

Naš reporter u Libanonu: Samo je pitanje dana kad će izbiti rat između Izraela i Hezbollaha

Građanski i vjerski rat dosad je izbjegnut jer velike sile tu zemlju vide kao golem izbjeglički kamp

Komentari 72

Avatar namasmarana
namasmarana
18:24 09.06.2018.

Nazivati Tita jednim od najvećih revolucionara mož samo totalno zatucana i izmanipulirana individua ispranog mozga. Tito je bio cinker, likvidator NKVD-a, saveznik Hitlera, kukavica i genocidni zločinac.

VL
ST
Startrack
18:14 09.06.2018.

Ja drzim da Hassan ima pravo na svoje misljenje. Ali Vecernji mi nemozemo citati misljenje jednog arapa o arapsko zidovskom sukobu. Isto daje Srbin u Washington postu izvjestavao o Hrvatsko Srpskom ratu. Ja se uvjek pitam koje dobio pare za za ovo. Jeli Iranska ambasada uletila. Sad nam jos treba Rus iz Ukrajine da izvjestava o "ratu" (jel ono je i bi i nebi rat) u Ukrajini.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
20:08 09.06.2018.

Ja kad sam imao deset godina jedan stari i mudri čovjek mi je rekao: „Sine, kad pada kiša u Washingtonu, Moskvi ili Londonu nije nikakav problem. Takvo je vrijeme ." Arapi se na Bliskom istoku trebaju okrenuti znanosti, radu i redu, a ostaviti se ćorava posla. Rat s Izraelom nije ništa dobro donio Arapima.

VL
UF
ufrm
22:42 09.06.2018.

e moj hasane u prvom paragrafu sam rece da je libanon vjerski podjeljen, ali su uvijek drugi krivi za arapsku glupost? Naucite nesto od zidova , za pocetak kako se postuje vlastiti narod.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:01 09.06.2018.

Bog visoko a Libanon daleko, u našoj kući naši problemi u vašoj kući vaši problemi, meni osobno jako je žao ali pored ovih skojevskih udbaša i njihovih potomaka tj domaćih autohtonih seoskih štetočina zaista nemamo vremena bavit se Libanonom, evoevo baš danas paradiraju i treba neko poslje njih obavit deratizaciju grada a to nije mali posao, znate, proces nacionalne higijene zahtijeva mukotrpan rad, preko sedamdeset godina okupacije zahtijeva kompletnu generalku države, s štovanjem.

VL
ER
Erazmo
04:52 10.06.2018.

Puna podrska hrabrom Izraelskom narodu.Neka sami ili uz pomoc saveznika uniste terorizam u Libanonu.Ako ih Hezbolah napadne raketama,imaju puno pravo napasti .

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:57 10.06.2018.

To nije nas nego njihov reporter ....nadajmo se samo da ce se krscanske snage napokon oduprijeti muslimanskin

VL
ST
Startrack
18:18 09.06.2018.

Mislim u biti taj sukob me i ne interesira. Al ako imamo vjesti trebalo bi bit objektivno. Nije linam bilo dosta ispiranja mozga od strane Srba 45 godina.

VL
DC
DC
23:39 09.06.2018.

Pro Iranska Hesbola je vec u ratu s Izraelom ali mu nemogu nista pa se prave ko da se toboze suzdrzavaju.

VL
Avatar navijač
navijač
09:15 10.06.2018.

Podrśka Izraelu , Hrvati su uz vas .

VL
DU
Deleted user
09:51 10.06.2018.

Svi dobro znate kako je nastlo ratno stanje na Bliskom istoku Pa tako da je Israel okupirao i prisvoijo Palestinsku zemlju i maltretira neduzni narod.A koja je to zemlja koja bi dala deo svog teritorija tek tako.

VL
LU
luzer96
07:22 10.06.2018.

Što će izazivači rata sada učiniti. Sadama objesili- gdje su bojni otrovi, Gadafija nabili na kolac-gdje je lova za predsjedničku kampanju, što je sa Jemenom, Tunisom, Irakom ,Iranom, Sirijom........na koncu režimski novinari što je sa otrovanim trećerazrednim bivšim ruskim dvostrukimm špijunom, gdje su dokazi za protjerivanje 140 ruskih diplomata

VL
Avatar intimus500
intimus500
07:13 10.06.2018.

I ivaj put cenhezbolah izazvati rat nanlibanonsli teritoriji koji ce pretrpjeti razaranja i unistenje i libanon opet gurnuti 20-30 u natrag. Ali lkase im je to nego raditi i napredovati ... mukijeva filozofija zivota

VL
AR
anti_regressive
08:33 10.06.2018.

Ovaj članak je naprosto islamistička propaganda i ništa više. Za sve koje zanima istina o Libanonu a znaju engleski vjerujem da je najbolji izvor informacija libanonsko-američka autorica i aktivistica Brigitte Gabriel koja je proživila pakao u ratu krajem sedamdesetih i govori iz vlastitog iskustva: Brigitte Gabriel - Because They Hate (Part 1): https://www.youtube.com/watch?v=MnZTad_6KjA Brigitte Gabriel Interview, A survivor of Islamic terror warns America!: https://www.youtube.com/watch?v=hRp5xmwHEDc Knjiga: https://www.amazon.com/Because-They-Hate-Survivor-Islamic/dp/0312358385/ref=asap_bc?ie=UTF8 Ona je pronašla spas od islamističkog terora upravo u Izraelu, i o Izraelu govori jedino u superlativima. Govori i o tome kakav je bio Libanon prije rata, i iz toga se može povući puno paralela s današnjom islamizacijom Europe i Amerike i kakvu budućnost Europa i Amerika može očekivati ako nastavi istim putem. O "revolucionaru" Titu (u stvarnosti monstruoznom masovnom ubojici sa samog vrha zločinačke "top liste") zaista ne treba trošiti riječi. Che Guevara je također bio samo masovni ubojica nevinih (i to je nažalost kod nas manje poznato): Che Guevara: Mass Murderer and Coward: http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=26996 The victims of Che Guevara: http://www.therealcuba.com/?page_id=32 O masovnim zločinima i torturama na Kubi: THE CUBAN ARCHIPELAGO: http://jamieglazov.com/2014/12/25/the-cuban-archipelago/

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:20 09.06.2018.

Hizbule vu tom ratu baš i nebi meli nekih šanski kak nisu meli nit do sad. Štetu more trpit sam Libanon na čijem teritoriju se bi to dogajalo i to je uglavnom to. Inače vu taj rat Izrael nebi ulazil ak ga nebi stalno netko "začikaval" upraf od strane tih istih Hizbula !!!

VL
DU
Deleted user
07:15 10.06.2018.

Nadam se da će narodi bliskog istoka izdržati cionacističke teroristička ugnjetavanja do potpune pobjede.

VL
DU
Deleted user
18:42 09.06.2018.

Kakav rat između Izraela i Hesbollah. Sve se fokusira pojačano na žilu kucavicu. Tko je Hesbollach ako nema Irana više kao što je sad. Čujte protiv Hesbollach..

VL
ZV
Zvjerko
19:11 09.06.2018.

Pa zar nije Hezbolah došao na vlast demokratskim putem? Pa zar SAD nisu vodile hrpu ratova da bi se upravo uvela demokracija u diktatorske države? Zar jedan od ključnih argumenata SAD protiv Asada nije da je ovaj diktator kojeg nije izabrao narod? Pa sada imaju demokratski izabrani Hezbolah i opet im ne paše! Šalu na stranu, Izrael ne može pobjeduti Hezbolah jer Hezbolah je narod, a narod se ne može pobijediti. To je Izrael naučio na teži način kada je prije nekoliko gofina napao Hezbolah. Nisu ostvarili niti jedan svoj cilj, a morali su se povući, istovremeno je Hezbolah stekao dodatni ugled među arapima. Isto se desilo s nama. Srbi su imali oružje i organiziranu vojsku na svojoj strani, ali nisu mogli protiv naroda. Osvajanje teritorija ne znači ništa ako ne znaš s kojeg će te prozora pogoditi kakav metak. Zato su Židovi 1948 i protjerali milijun Palestinaca iz njihovih domova. Jedino tako su mogli imati donekle sigurnu državu. Ako Izrael napadne Libanon, dogodit će se isto kao i prije nekoliko godina uz novo jačanje Hezbolaha. Nikako da shvate da Hezbolah nije samo oružana skupina, Hezbolah je pokret cijelog jednog naroda i zato ne može biti uništen bez uništavanja cijelog naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.