Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Dobrović:

Naš partner u Vladi ide u smjeru koji ne vodi ničemu

Slaven Dobrović tvrdi kako će edukaciju o gospodarenju otpadom provesti na sustavniji i temeljitiji način
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
14.06.2016.
u 14:38

Prema njegovim riječima, aktualni premijer dobro rukovodi svojim orkestrom, a Vlada pod njegovim vodstvom može ići dalje i početi stvarati rezultate

Naš partner u Vladi trenutno ide u smjeru koji ne vodi ničemu – rekao je ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović u Slavonskom Brodu. Na novinarski upit vjeruje li da će se ova Vlada održati, hoće li premijer biti smijenjen i hoće li surađivati ako mandatar bude Zdravko Marić, Dobrović je odgovorio da za Most mandatar ostaje Tihomir Orešković.

Prema njegovim riječima, aktualni premijer dobro rukovodi svojim orkestrom, a Vlada pod njegovim vodstvom može ići dalje i početi stvarati rezultate.

– Nadamo da će razum ipak prevladati i da ćemo se okrenuti rješenjima, odnosno da će se naš partner složiti s nama da je nužno podići razinu političke odgovornosti u Hrvatskoj – dodaje ministar. Na upit će se dogoditi ako do toga ipak ne dođe, odgovorio je kako će u tom slučaju očito morati uslijediti movi izbori. 

>> Sastao se uži kabinet bez Karamarka, Kovač: HDZ je jedinstven i snažan. Dobrović: Za nas je mandatar Orešković

Komentara 5

ZL
zlocinackaplatforma112
15:16 14.06.2016.

U kojem smjeru je vodilo izglasavanje nepovjerenja vas ćuprijaša prvom podpresjedniku vlade?Zapravo zbog čega ste konkretno vi digli hajku na g Karamarka...ne zaboravimo da ste vi odbili nekoliko prijedloga za HDZ-ove ministre u resorima za koje su zaduženi a u isto vrijema vi banda diletanata imate,lopova(krađa stiropora) lažljivca s ovjerenom izjavom kof javnog bilježnika,podoficira koji štiti ostojićeve mutne radnje i njegove milicajce,a da ne pričam o aferi grizli...pokrijte se ušima,dajte ostavke prije nego vas glasovanje u saboru ne potaraca...zapamtite,ovo vam je treći put da ste primirisali saboru i vladi...prvi put,zadnji put i nikad više.

Avatar kravata
kravata
15:30 14.06.2016.

Mostovci vase zelje nemoze nitko ispunit a budite sigurni da gospodin koji je najavio pakao najmanje. Vi gospodo imate problem ako vas je od 19 danas samo 12 to je 36 % manje , nemojte drugima komandirat kako trebaju vec neka vas vaš vodnik postroji i najprije disciplinira i preodgoji kao u JNA.

Avatar comparator
comparator
16:35 14.06.2016.

Ne radi se tu o političkoj odgovornosti nego o Mostovoj blokadi HDZ-a kojemu se ne dozvoljava sudjelovanje u odlukama i izolira ga se s lažnim optužbama i stalnom proizvodnjom afera kao da se na radi o partneru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije