Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetio nožem

Naručio brzu hranu, pa dočekao i orobio dostavljačicu

Big mama
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
14.03.2014.
u 17:10

Žena je pokraj vozila čekala naručitelja koji joj je prišao s leđa i, umjesto novca, posegnuo za nožem, otevši joj utržak u iznosu od oko 1400 kuna

Osim što je stresan, posao dostavljača može biti i veoma opasan. Pokazalo se to u četvrtak oko 20 sati u jedinstvenoj Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu, gdje je maskirani muškarac uz prijetnju nožem opljačkao dostavljačicu jednog ugostiteljskog objekta prilikom dostave naručene hrane.

Žena je pokraj vozila čekala naručitelja koji joj je prišao s leđa i, umjesto novca, posegnuo za nožem, otevši joj utržak u iznosu od oko 1400 kuna. Razbojnik je nakon toga pobjegao.

– Muškarac je u četvrtak nešto iza 19.30 sati nazvao naš telefonski broj za narudžbe i naručio dostavu šest hamburgera. Narudžbu smo uredno zaprimili i normalno, kao bezbroj puta do sada, krenuli dostaviti na dogovorenu adresu. Ništa nismo posumnjali jer su nam dobre mušterije splavari iz Splavarske ulice, koji često znaju naručiti hranu i navečer. Naša je djelatnica vozilom došla na adresu dostave ne sluteći da je narudžbu naručio razbojnik koji je smislio oružanu pljačku. Drsko ju je napao s leđa i nožem zaprijetivši ukrao joj sav novac i dostavu koju je donijela. Bila je napadnuta i uz prijetnju kako će je ubosti nije imala puno izbora. Kod sebe je držala dio utrška od netom prije obavljenih dostava, pa je uspio odnijeti nešto više od 1300 kuna i još vruće hamburgere. Isti muškarac zvao nas je i večer prije, također je želio da mu hranu dostavimo u Splavarsku ulicu, no kako je već bilo 23.30, a to je kraj našeg radnog vremena, rekla sam mu da upravo zatvaramo – kaže vlasnica ugostiteljskog objekta "Big mama" Mirela Šuljević te dodaje da je napadnuta dostavljačica preplašena i još uvijek u šoku.

 Inače, policija je danas u svom redovnom priopćenju izvijestila da je događaj prošao bez ozljeda te da potraga za počiniteljem ovog razbojstva još uvijek traje .

>> Ponovno dobio 37 godina: Sadistički se satima iživljavao nad suprugom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije